NexGolf uudistunut – lataa sovellus älypuhelimeesi!

NexGolfin käyttöliittymä on uudistunut kaudelle 2018. Muutoksen myötä on tullut joitakin uudistuksia ajanvaraustoimintoihin sekä uusittu NexGolf-sovellus, joka mm. helpottaa varausten hallintaa älypuhelinta käytettäessä.

Nyt voit esimerkiksi merkitä varaukseen pelaavasi vain 9 reikää ja lisätä kilpailuilmoittautumiseen kommentteja (esim. toive tietystä lähtöryhmästä) jne. Kaikki vanhatkin toiminnot löytyvät uudesta käyttöliittymästä, osin uusista paikoista. Kannattaa käydä ajan kanssa klikkailemassa ja tutustumassa eri toimintoihin. Kysy tarvittesssa apua caddiemasterilta!

Pelioikeutetut voivat itse vahvistaa varauksensa käymättä ilmoittautumassa caddiemasterille. Varaus on vahvistettavissa NexGolf-sovelluksessa tai selaimella 60 min ennen lähtöaikaa. Aikaisemmin varaukset oli vahvistettavissa jopa 6h etukäteen, mutta rajoittamalla aika yhteen tuntiin pyritään siihen, että vahvistus tehtäisiin vasta kun ollaan jo saavuttu kentälle ja lähtöaikaa ei enää siirrellä eikä peruta. Kätevin tapa vahvistamiseen on käyttää NexGolf-sovellusta.

Maksuton NexGolf-sovellus toimii iOS (iPhone)- ja Android-puhelimissa. iOS-versio ladattavissa täältä ja Android-versio täältä.

NexGolf-sovellus mahdollistaa myös kilpailujen reaaliaikaisen tulospalvelun. NexGolf Mobile Scores on käytettävissä tietyissä Golf Talman kilpailuissa, mm. GT Tour-viikkokilpailuissa. Lue lisää mobiilitulospalvelusta täältä.

Ajanvaraus ja ilmoittautuminen toimivat edelleen myös caddiemasterin avulla ja kilpailuiden tuloskortit ovat käytettävissä myös pahvisena, kuten aina ennenkin.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail