Järjestä yritystapahtuma

Golf Talmassa järjestät onnistuneen tapahtuman helposti!

Meillä onnistuu yritystapahtumat ja asiakastilaisuudet aina muutaman hengen tapaamisista koko päivän suurempiin tilaisuuksiin. Tuo vieraasi nyt nauttimaan uudistuneista kentistämme ja ravintolastamme. Räätälöimme tapahtumasi täysin toiveittesi mukaisesti.

Golfkierroksen jälkeen voitte rentoutua kuumassa saunassa ja vilvoitella löylyjen välissä pukuhuoneesta avautuvilla terasseilla. Ravintolatilamme ja pukuhuoneemme on remontoitu täysin uuteen uskoon vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Laadukkaassa ravintolassamme voitte valita lounas- ja a la carte-listavaihtoehdoistamme tai ruokailut voidaan räätälöidä teidän toiveidenne mukaisesti. Ravintolan yhteydessä meillä on iso kabinetti, jonne mahtuu ruokailemaan yli 80 henkilöä ja se voidaan varata teidän yksityiskäyttöönne tilaisuuttanne varten.

Meillä on kaksi 18-reikäistä kenttää, Master ja Laakso sekä 9-reikäinen Par 3 -kenttä. Monipuolisilla harjoittelupaikoilla ja ruohorangella vieraidenne on hyvä lämmitellä ennen kilpailua.

Laakso-kenttään pääset tutustumaan tästä

Master-kenttään pääset tutustumaan tästä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ismo Haaponiemi
[email protected]
050 408 0045

 

Master 1

 

Laakso 9  viheriö ja 10 lyöntipaikat

Tapahtumia ja kokouksia varten on ravintolan yhteydessä varattavissa myös erillinen iso kabinetti. Isoon kabinettiin mahtuu yhteensä noin 80 ruokailijaa. Terassiemme yhteydessä on mahdollisuus järjestää ruokailu myös ulkona esimerkiksi grillauksen tai wokkien merkeissä.

 

Ravintolasali

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisen tapahtuman haluaisit järjestää ja kerromme miten se onnistuu. Voit myös vain jättää yhteystietosi, jolloin otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tapahtuman järjestämisestä.

Ismo Haaponiemi
[email protected]
050 408 0045

Katso alla olevasta videosta Golf Talman esittely.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail