Järjestä yritystapahtuma

 

Järjestä nyt oma yritystapahtuma tai asiakastilaisuus Golf Talmassa.

Meillä onnistuu kaikenkokoiset yritystapahtumat ja asiakastilaisuudet aina muutaman hengen asiakastapaamisista koko päivän suurempiin tilaisuuksiin, joissa esimerkiksi yksi kentistämme ja ravintolatilat voidaan varata kokonaan käyttöönne.

Kierroksen jälkeen voitte rentoutua kuumassa saunassa ja vilvoitella löylyjen välissä pukuhuoneesta avautuvilla terasseilla. Ravintolatilamme ja pukuhuoneemme on remontoitu uuteen uskoon vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Laadukkaassa ravintolassamme voitte valita lounas- ja a la carte-listavaihtoehdoistamme tai ruokailut voidaan räätälöidä täysin teidän toiveidenne mukaisesti.

Meillä on kaksi 18-reikäistä kenttää, Master ja Laakso sekä 9-reikäinen Par 3 -kenttä. Monipuolisilla harjoittelupaikoilla ja ruohorangella vieraidenne on hyvä lämmitellä ennen kilpailua.

Laakso-kenttään pääset tutustumaan tästä

Master-kenttään pääset tutustumaan tästä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ismo Haaponiemi
[email protected]
050 408 0045

 


Master 1

 

Laakso 9  viheriö ja 10 lyöntipaikat

Tapahtumia ja kokouksia varten on ravintolan yhteydessä varattavissa myös erillinen iso kabinetti. Isoon kabinettiin mahtuu yhteensä noin 80 ruokailijaa. Terassiemme yhteydessä on mahdollisuus järjestää ruokailu myös ulkona esimerkiksi grillauksen tai wokkien merkeissä.

 

Ravintolasali

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisen tapahtuman haluaisit järjestää ja kerromme miten se onnistuu.

Pyydä tarjous

Ismo Haaponiemi
[email protected]
050 408 0045

Katso alla olevasta videosta Golf Talman esittely.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail