Laakso 1

Vaativa ja pitkä aloitusväylä, jossa hyvänkin avauksen jälkeen jää väyläpuun tai pitkän raudan verran matkaa viheriölle. Pitkälyöntiset pystyvät oikaisemaan veden yli, jolloin lähestymismatka lyhenee roimasti. Kalteva viheriö edellyttää ehdottomasti pallon jättämistä reiän alapuolelle.

Väyläkumppani

Europressin visio on olla vastuullinen edelläkävijä älykkään kierrätysteknologian kehityksessä.

 

ARVOT

KESTÄVYYS & VASTUU
Kiertotalous on haastava tavoite. Uskomme, että yritysten täytyy puhaltaa yhteen hiileen puhtaamman planeetan puolesta. Perheyrityksenä Europress tähyää kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville. Vastuullisuus ohjaa toimintaamme.

TEKNINEN EDELLÄKÄVIJYYS & INNOVAATIO
Alan edelläkävijänä olemme raivanneet tietä jo 1970-luvulta lähtien. Älykkäällä SMART-teknologialla tehostamme asiakkaidemme jätehuoltoa. Kehitämme jatkuvasti entistä parempia ratkaisuja asiakkaidemme eduksi.

INSPIRAATIO & MOTIVAATIO
Tarjoamme aina parasta laatua ja näytämme sillä esimerkkiä. Haluamme inspiroida ja motivoida yrityksiä ja yksilöitä toimimaan vastuullisesti ja kestävästi. Tavoitteenamme on valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita.

Lue lisää meistä

 

Väyläkuvaukset ja kartat

th_laakso_1 th_laakso_2 th_laakso_3 th_laakso_4 th_laakso_5 th_laakso_6 th_laakso_7 th_laakso_8 th_laakso_9 th_laakso_10 th_laakso_11 th_laakso_12 th_laakso_13 th_laakso_14 th_laakso_15 th_laakso_16 th_laakso_17 th_laakso_18

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail