Laakso 10

Lyhyt par-nelonen, jolla voi draivata sydämensä kyllyydestä ja jossa kaikki vaikeudet ovat viheriön seudulla. Peli alkaa vasta kakkoslyönnistä.  Kumpareella  sijaitsevalla viheriöllä ei ole syvyyssuunnassa paljoa tilaa, joten parin saaminen edellyttää tarkkaa rautapeliä. Tulosuuntaan ja varsinkin vasemmalta oikealle voimakkaasti kallistuva viheriö.

Väyläkumppani

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia innovatiivisena ja luotettavana rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1840 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä myyntitoimistoissa.Paroc on osa Owens Corningia.

Lue lisää meistä tästä linkistä.

Väyläkuvaukset ja kartat

th_laakso_1 th_laakso_2 th_laakso_3 th_laakso_4 th_laakso_5 th_laakso_6 th_laakso_7 th_laakso_8 th_laakso_9 th_laakso_10 th_laakso_11 th_laakso_12 th_laakso_13 th_laakso_14 th_laakso_15 th_laakso_16 th_laakso_17 th_laakso_18

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail