Laakso 11

Ilman suuria maansiirtoja luontoon melkein sellaisenaan istutettu kaunis, mutta vaativahko väylä, jossa parin teko vaatii vain pientä malttia.  Taitava pelaaja pääsee oikaisemaan kakkoslyönnillä kallion kulman yli wedgen päähän viheriöstä, mutta viheriötä pääsee tavoittelemaan pienemmälläkin riskillä välilyönnin tapaisella ratkaisulla.  Tasainen viheriö lukuun ottamatta sen vasenta takakulmaa, joka viettää poispäin ja vasemmalle.

Väyläkumppani

 

 

 

T2H Ihana Koti tarkoittaa valoisaa ja avaraa kotia Pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan parhailla paikoilla. Suunnittelemme huolellisesti jokaisen asunnon, mikä takaa tehokkaan tilakäytön ja kodin toimivuuden.

Remonttihuolettomissa kohteissamme on aina tavanomaista korkeampi huonekorkeus, yhtenäiset ja avarat oleskelu- ja keittiötilat sekä korkeat ikkunat. Ihana Koti on aina hyvä sijoitus – olipa se itselle tai sijoituskohteeksi.

Lue lisää meistä tämän linkin kautta

Väyläkuvaukset ja kartat

th_laakso_1 th_laakso_2 th_laakso_3 th_laakso_4 th_laakso_5 th_laakso_6 th_laakso_7 th_laakso_8 th_laakso_9 th_laakso_10 th_laakso_11 th_laakso_12 th_laakso_13 th_laakso_14 th_laakso_15 th_laakso_16 th_laakso_17 th_laakso_18

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail