Laakso 4

Keskipitkä par-nelonen, joka avautuu tarkalla ja pitkällä avauslyönnillä. Vasemman laidan puita ja karheikkoa olisi pyrittävä välttämään. Väylä laskeutuu koko ajan alaspäin, joten viheriön eteenkin pudotetut pallot rullaavat usein etuosaan sijoitetun lipun tasolle. Viheriö on melko tasainen.

Väyläkumppani

Valosel Oy on vuonna 2012 perustettu Uudellamaalla toimiva sähköalan yritys. Toteutamme sähkösuunnittelua joustavasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Asiakkainamme ovat myös rakennusliikkeet, joille tarjoamme kokonaisvaltaista sähköpalvelua suunnittelusta asennuksen viimeistelyyn. Olemme korjauksen, huollon ja kunnossapidon luotettava kumppanisi Uudellamaalla. Lisäksi palveluihimme kuuluu sulanpitoasennukset. Rännien ja räystäiden sulanapitoratkaisujen avulla teemme talvesta astetta helpompaa ja turvallisempaa.

Lue lisää toiminnastamme

 

Väyläkuvaukset ja kartat

th_laakso_1 th_laakso_2 th_laakso_3 th_laakso_4 th_laakso_5 th_laakso_6 th_laakso_7 th_laakso_8 th_laakso_9 th_laakso_10 th_laakso_11 th_laakso_12 th_laakso_13 th_laakso_14 th_laakso_15 th_laakso_16 th_laakso_17 th_laakso_18

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail