Master 10

Avauslyönnille on näennäisesti paljonkin tilaa, mutta helppoa jatkoa ajatellen draivi tulisi saada keskiviivan oikealle puolelle. Toinen lyönti vaatii malttia. Kummun takana on riittävästi tilaa sopivalla mailanvalinnalla. Oikaisuyritykset päättyvät usein huonosti ja takametsää kannattaa varoa. Viheriöllä on kallistuksia jonkin verran, joten lipunpaikka kannattaa katsoa huolella.

Väyläkumppani

Europressin visio on olla vastuullinen edelläkävijä älykkään kierrätysteknologian kehityksessä.

 

ARVOT

KESTÄVYYS & VASTUU
Kiertotalous on haastava tavoite. Uskomme, että yritysten täytyy puhaltaa yhteen hiileen puhtaamman planeetan puolesta. Perheyrityksenä Europress tähyää kestävää tulevaisuutta tuleville sukupolville. Vastuullisuus ohjaa toimintaamme.

TEKNINEN EDELLÄKÄVIJYYS & INNOVAATIO
Alan edelläkävijänä olemme raivanneet tietä jo 1970-luvulta lähtien. Älykkäällä SMART-teknologialla tehostamme asiakkaidemme jätehuoltoa. Kehitämme jatkuvasti entistä parempia ratkaisuja asiakkaidemme eduksi.

INSPIRAATIO & MOTIVAATIO
Tarjoamme aina parasta laatua ja näytämme sillä esimerkkiä. Haluamme inspiroida ja motivoida yrityksiä ja yksilöitä toimimaan vastuullisesti ja kestävästi. Tavoitteenamme on valmistaa tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja tehokkaita.

Lue lisää meistä

 

Väyläkuvaukset ja kartat

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail