Par 3

Yleistä

Golf Talman Par 3 kenttä ja driving range valmistuivat ensimmäisinä Golf Talman kentistä vuonna 1989 ja ne ovat siitä asti olleet ahkerassa käytössä. Par 3 kenttä tarjoaa jotain kaikille, golfia kokeilevasta aina ammattilaiseen saakka.

Kenttä

Kentällä on yhdeksän keskimäärin sata metriä pitkää väylää, jotka kiertävät pellolla rangen ja harjoitusalueiden ympärillä. Kentän pituus on keltaisilta tiiltä 1040 metriä ja punaisilta 905 metriä. Lyhin väylä on keltaisilta ja punaisilta 80 metriä ja pisin keltaisilta 160 metriä ja punaisilta 120 metriä. Korkeuseroja ei kentällä ole.

Tasoituskelpoisuus

Par 3 kenttä on ”klubitasoituskelpoinen” eli siellä tasoitusta voi pudottaa 37,0:aan asti. Par 3:n slopetaulu löytyy täältä.

Pelaaminen

Par 3 kentällä saa pelata kaikki lajista kiinnostuneet, green cardia tai virallista tasoitusta ei vaadita!

Kentällä ei ole käytössä starttiaikoja, vaan startit tapahtuvat pallorännillä. Pallorännihän tarkoittaa sitä, että ykköstiiltä lähdetään jonotusperiaatteella. Jokainen lähtöryhmä laittaa yhden pallon palloränniin ja pallon paikka rännissä määrää ryhmän paikan jonossa. Kentälle pelaamaan lähtiessä tulee ilmoittautua toimistoon tai sen ollessa suljettuna kansioon (kts. kohta Toimisto alempana).

Range

Par 3 kentällä on käytössä ruohorange, jota käytetään aina kun se on mahdollista. Mikäli ruohorange ei ole käytettävissä voidaan rangella lyödä lyöntilavoilta, joista osa on katettuja.

Lähipelialueet

Pelaajien käytössä on yksi puttigriini ja yksi chippigriini bunkkereineen.

Golfopetus

Pääosa Golf Talman golfopetuksesta tapahtuu Par 3 kentän alueella. Lisätietoja sivujemme Golfopetus osiosta.

Toimisto

Par 3 kentällä on oma toimisto, jossa ilmoittaudutaan kierroksille ja josta voi ostaa poletteja. Toimistossa myydään myös virvokkeita sekä golftarvikkeita.

Mikäli toimisto Par 3 kentällä ei ole auki, ilmoittautua voi pääklubin toimistossa tai vaihtoehtoisesti kirjata itsensä kentälle Par 3 kentän toimiston ulkopuolelta löytyvään kansioon ja maksaa maksut jättämällä rahat kirjekuoressa (löytyy postilaatikosta) toimiston postiluukkuun (ei laatikkoon).

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail