Kilpailevat juniorit kesä 2020

Golf Talman junioripolun tärkeimpiä tavoitteita on lapsen tai nuoren osallistuminen kisoihin vapaaehtoisesti, rohkaisevasti  ja ainoastaan positiivisen valmennuksen kautta. 

Miksi kannattaa osallistua junnukisoihin:
Kilpaileminen tutustuttaa toisiin juniorigolfareihin, antaa unohtumattomia kokemuksia ja asettaa tavoitteellisuutta harjoitteluun. Lisäksi kilpailumatkat ovat mukavia ja monesti unohtumattomia tapahtumia mitä on mukava syksyllä ja myöhemminkin muistella. Uusia, mahdollisesti aikuisuuteen kantavia ystävyyssyhteita solmitaan ja sitä kautta kisoihin on kerta kerran jälkeen mukava lähteä, ja positiivisuuden kautta kisamenestystäkin voi alkaa näkyä.

 

 

TÄSTÄ LÖYDÄT OHJEITA JA LISÄTIETOA LASTEN JA NUORTEN KILPAILUSARJOISTA, jos tulee kysyttävää niin otathan epäröimättä yhteyttä. Lasse Tynkkynen 040 845 7307

KISAKORVAUKSET kaudella 2020
Golf Talman kilpailevalle juniorille maksetaan kulukorvauksia enintään 300 euroa kaudelta 2020. Korvattavia kuluja ovat harjoituskierroksen pelimaksu, kilpailumaksu, ja 5 euron poletit. Jos kilpailukulut ylittävät 300 euroa kauden aikana, voidaan kilpailijoille mahdollisesti maksaa lisäkorvauksia kauden lopussa kun toimikunnan taloudellinen tilanne on selvillä. Harjoituskierrokselle osallistuva vanhempi saa pelata kierroksen puolella green feen hinnalla, mutta tämä kustannus ei kuulu korvattaviin kuluihin.

Pelaajien tulee täyttää käymistään kilpailuista erillinen käteiskuittiyhteenveto, johon kulukuitit liitetään alkuperäisinä, ja palauttaa se allekirjoitettuna Golf Talman toimistoon tilitystä varten (palautus mieluiten skannattuna sähköpostiin [email protected]). Tilitys tehdään kahdessa osassa, heinäkuun alussa ja viimeistään kuukausi kilpailukauden päättymisestä. Voi myös toimittaa kaikki kuitit kerralla kauden päätyttyä. Lomake on tulostettavissa tästä. HUOM! Kuiteiksi kelpuutetaan vain kassakuitit eli maksupäätetosite maksusta ei ole riittävä tosite.

 

Luethan myös nämä ohjeet: Juniorikiertueiden toimintatavat kaudella 2020

 

Kilpailusarjat

KESKI-UUDENMAAN JUNNUTOUR
KUJT:n tavoite on mahdollistaa alueen junioreille matalan kynnyksen golfkisoja, joiden kautta hankitun kokemuksen turvin on helpompi osallistua Golfliiton järjestämiin kilpailutapahtumiin. KUJT:n osakilpailujen kautta juniorit pääsevät pelaamaan uusille kentille ja tutustuvat uusiin pelikavereihin. Yhtenä tavoitteena KUJT:lla on golfseurojen junioritoiminnan yhteistyön kehittäminen. LISÄTIEDOT KUJT OMILTA SIVUILTA.

FUTURE TOUR
Kaudella 2020 Future Tourilla pelataan seitsemässä eri sarjassa, joista kaksi – tyttöjen ja poikien Future Elite -sarjat – toimivat karsintasarjana Fujitsu Finnish Junior Tourille. Pelaajien tulee olla iältään joko 8-21-vuotiaita tai 8-16-vuotiaita (ikä, jonka pelaaja täyttää vuonna 2020), riippuen sarjasta. Kilpailuja järjestetään seitsemällä alueella, viisi osakilpailua per alue. Osa kilpailuista voi olla yhteiskilpailuja eri alueiden kesken, tällöin karsintapaikkoja Fujitsu Finnish Junior Tourille on aina niin monta kuin alkuperäisiä alueita olisi ollut yksittäin. LISÄTIEDOT FUTURE TOURISTA GOLFLIITON SIVUILTA.

FUTURE LIIGA
Kaudella 2020 pelataan Future Tourin lisäksi joukkuekilpailuja, jotka muodostavat oman kiertueensa, Future Liigan. Joukkueessa on aina kaksi pelaajaa (joukkueessa voi olla: tyttö-tyttö, poika-poika tai tyttö-poika -parit), ja joukkueen voi muodostaa yli seurarajojen. Kauden finaalikilpailussa neljän alueen parhaat joukkueet sekä Yleisessä sarjassa että Easy-sarjassa mittelevät toisiaan vastaan. LISÄTIEDOT FUTURE LIIGASTA GOLFLIITON SIVUILTA.

FUJITSU FINNISH JUNIOR TOUR
Fujitsu Finnish Junior Tour sisältää kauden aikana 10 tapahtumaa, joihin kuuluvat myös lyöntipelin ja reikäpelin SM-kilpailut sekä Euroopan arvostetuimpiin avoimiin juniorikilpailuihin kuuluva Finnish International Junior Championship.

Kaudella 2020 kaikki kilpailut ovat 54 reiän mittaisia, ja kaudella 2020 pelataan viisi Fujitsu Finnish Junior Tour -kilpailua, joissa on jaossa maailman amatöörirankingin WAGR-pisteitä (World Amateur Golf Ranking). Myös Finnish International Junior Championship pelataan 54 reiän kilpailuna. Kaudelle 2021 tavoitellaan kaikille kilpailuille WAGR-statusta. LISÄTIEDOT FUJITSU FINNISH JUNIOR TOURISTA GOLFLIITON SIVUILTA.

Mukavaa golfkesää 2020 kaikille junnuillemme!

GT Junioritoimikunnan psta.
Lasse Tynkkynen 040 845 7307
Vastuuvalmentaja

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail