Kilpailevat juniorit

Golf Talman juniorit osallistuvat Suomen Golfliiton järjestämiin kilpailuihin. Osallistuminen on vapaaehtoista, mutta toivottavaa, sillä kilpaileminen tutustuttaa toisiin juniorigolfareihin ja antaa valmennuksessa mukana oleville tietoa golftaitojen edistymisestä.

Liiton kilpailukalenterit (eri sarjat)  löydät tästä. Muistathan ilmoittautua ajoissa kisoihin.

KISAKORVAUKSET

Golf Talman kilpailevalle juniorille maksetaan kulukorvauksia enintään 300 euroa kaudelta 2017. Korvattavia kuluja ovat harjoituskierroksen pelimaksu, kilpailumaksu, enintään 15 euron lounas ja 5 euron poletit. Jos kilpailukulut ylittävät 300 euroa kauden aikana, voidaan kilpailijoille mahdollisesti maksaa lisäkorvauksia kauden lopussa kun toimikunnan taloudellinen tilanne on selvillä. Harjoituskierrokselle osallistuva vanhempi saa pelata kierroksen puolella green feen hinnalla, mutta tämä kustannus ei kuulu korvattaviin kuluihin.

Pelaajien tulee täyttää käymistään kilpailuista erillinen käteiskuittiyhteenveto, johon kulukuitit liitetään alkuperäisinä, ja palauttaa se allekirjoitettuna Golf Talman toimistoon tilitystä varten (palautus mieluiten skannattuna sähköpostiin [email protected]). Tilitys tehdään kahdessa osassa, heinäkuun alussa ja viimeistään kuukausi kilpailukauden päättymisestä. Voi myös toimittaa kaikki kuitit kerralla kauden päätyttyä. Lomake on tulostettavissa tästä. HUOM! Kuiteiksi kelpuutetaan vain kassakuitit eli maksupäätetosite maksusta ei ole riittävä tosite.

SUOMEN GOLFLIITON JUNIORIKILPAILUJÄRJESTELMÄ JA KAUDEN 2017 KILPAILUT

Future Tour
Future Tour on matalan kynnyksen kilpailukiertue, jossa opetellaan kilpailemista miellyttävässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaudella 2017 Future Tourilla pelataan viisi eri sarjaa sekä joukkuekilpailu, Junnu Liiga. Pelaajien tulee olla iältään 8-16 vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2017). Golf Talma kuuluu Etelä-Itä –alueeseen.

Future Liiga
Future Liiga on seurojen välinen joukkuekilpailu, johon osallistutaan 3-4 henkisin joukkuein. Joukkue koostuu vähintään yhdestä tyttö ja yhdestä poika pelaajasta. Easy-sarjoissa pelaavat eivät voi osallistua joukkuekilpailuun. Samasta seurasta voi olla useampia joukkueita. Joukkueen tulokseen lasketaan 3 parasta tasoituksetonta lyöntipelitulosta.

Future Easy 9 ja 18 reikää
Sarjat on tarkoitettu 8-16 vuotiaille nuorille, joiden tasoitus on 26,5 tai suurempi. Pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey. Sarjat pelataan lyhennetyiltä easy-tiimerkeiltä. Sarjojen tarkoituksena on madaltaa kisoihin osallistumisen kynnystä sekä opettaa pelaamista ja kilpailemista opastavassa ilmapiirissä.

Future Tytöt
Sarja on tarkoitettu 8-16 vuotiaille tytöille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Sarja pelataan punaisilta tiimerkeiltä. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan myös paras alle 12 vuotias tyttö.

Future Pojat 12
Sarja on tarkoitettu 8-12 vuotiaille pojille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Sarja pelataan punaisilta tiimerkeiltä. Sarja on tarkoitettu niille pojille, jotka ovat valmiita tasoituksettomaan kilpagolfiin.

Future Pojat 16
Sarja on tarkoitettu 8-16 vuotiaille pojille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Sarja pelataan sinisiltä tiimerkeiltä. Sarjan tarkoituksena on luoda pelaajille lisää haastetta hieman pidemmällä kentällä.

https://golf.fi/futuretour

Junior Challenge Tour
Junior Challenge Tour on suunnattu edistyneemmille junioripelaajille. Kilpailuissa pelataan 18 reikää tasoituksetonta lyöntipeliä. Pojat pelaavat keltaisilta ja tytöt punaisilta tiimerkeiltä. Pelaajat valitaan osakilpailuihin tasoituksen perusteella. Junior Challenge Tour toimii karsintajärjestelmänä valtakunnalliselle Junior Tourille. Pelaajien tulee olla iältään 8–21-vuotiaita (ikä, jonka pelaaja on täyttänyt tai täyttää vuonna 2017).

https://golf.fi/jct

Finnish Junior Tour
Finnish Junior Tour (FJT) on Suomen ylin kilpailukiertue alle 21-vuotiaille kilpapelaajille. Kiertue tarjoaa mahdollisuuden testata taitoja ikäluokan parhaiden pelaajien kanssa. Finnish Junior Tour sisältää kauden aikana 14 tapahtumaa, joihin kuuluvat myös lyöntipelin ja reikäpelin SM-kilpailut sekä Euroopan arvostetuimpiin avoimiin juniorikilpailuihin kuuluva Finnish International Junior Championship.

Kauden aikana pelataan viisi Finnish Junior Tour Major -kilpailua, jotka ovat 54 reiän kilpailuja ja joissa on jaossa maailman amatöörirankingin WAGR-pisteitä (World Amateur Golf Ranking). Myös Finnish International Junior Championship pelataan 54 reiän kilpailuna, muut kiertueen kilpailut ovat kahden kierroksen eli 36 reiän mittaisia.

https://golf.fi/fjt/

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail