Lyöntipaikkaremontti – Laakso taas tasoituskelpoinen

Päivitetty 3.5.2021 klo 8:00

Golf Talma Oy:n hallitus käsitteli 8.4. kokouksessaan lyöntipaikkaremonttiasiaa ja päätti ottaa remontin suunnitelman sisällön uudestaan tarkasteluun. Kenttäsuunnitelman pohjana on miellyttävien pelaamismahdollisuuksien ja kokemusten luominen kaiken tasoisille golffareille. Master-kentälle tutkitaan mahdollisuutta tehdä viisi eri mittaista tiipaikkaa/pituutta. Laakso-kentällä jatketaan neljällä eri tiipaikalla/kentän pituudella. Uusi versio suunnitelmasta julkaistaan heti sen valmistuttua.

Hallitus päätti, että eri tiipaikkoja kuvaavista väreistä (valkoinen, keltainen, sininen, punainen) tullaan siirtymään remonttien jälkeen numeroihin, jotka kuvaavat kentän pituutta kultakin tiipaikalta pelattuna. Numerointi ohjaa pelaajia pelaamaan kenttää sopivan mittaisena.

Viime syksynä aloitettu lyöntipaikkaremontti jatkuu Laakson etuysillä heti kauden alkaessa. Takaysin syksyllä remontoidut lyöntipaikat pyritään saamaan käyttöön toukokuun aikana.

Kenttää pelataan lyhennettynä remontin aikana ja käytössä on aina kulloisenkin tilanteen mukaan muokattu slopetaulu, jonka myötä kenttä on tasoituskelpoinen kaikilta tiipaikoilta pelattuna.

Laakson remontin valmistuttua siirrytään keskikesän paikkeilla Master-kentälle puolelle.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail