Järjestä yritystapahtuma

Golf Talmassa järjestät onnistuneen yritystapahtuman helposti!

Meillä onnistut yritystapahtumien ja asiakastilaisuuksien järjestämisessä. Meille ovat tervetulleita ja tärkeitä kaikki, järjestät sitten muutaman hengen tapaamista tai koko päivän suurempaa jopa yli sadan vieraan kokoontumista.

Tuo vieraasi nauttimaan uudistuneista kentistämme Masterista ja Laaksosta sekä ravintolamme laadukkaasta tarjonnasta. Teemme tapahtumasi täysin toiveidesi mukaisesti.

Monipuolisilla harjoittelupaikoillamme ja kahdella eri ruohorangellamme vieraidenne on hyvä lämmitellä ennen kilpailua. Myös 9-reikäisen Par 3 -kentän palvelumme ovat käytettävissänne.

Laakso-kenttään pääset tutustumaan tästä

Master-kenttään pääset tutustumaan tästä

Golfkierroksen jälkeen voitte rentoutua kuumassa saunassa ja vilvoitella löylyjen välissä pukuhuoneesta avautuvilla terasseilla. Ravintolatilamme ja pukuhuoneemme on remontoitu täysin uuteen uskoon vuosien 2018 ja 2019 aikana.

Ravintolassamme voitte valita lounas- ja a la carte-listavaihtoehdoistamme tai ruokailut voidaan räätälöidä teidän toiveidenne mukaisesti. Ravintolan yhteydessä meillä on iso kabinetti, jonne mahtuu ruokailemaan yli 80 henkilöä ja se voidaan varata teidän yksityiskäyttöönne tilaisuuttanne varten.

Golf Talma sijaitsee noin 30 kilometriä Helsingistä ja on hyvin tavoitettavissa. Olemme Lahden moottoritien varressa Keravan korkeudella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Ismo Haaponiemi
[email protected]
050 408 0045

 

 

Katso alla olevasta videosta Golf Talman esittely.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail