Naisten tapahtumia 2019

Naisten kilpailupäivät 2019

Naisten avauskilpailu
lauantai 4.5. lähdöt klo 13-15

Naisten Sunnuntai
sunnuntai 9.6. lähdöt klo 13–15

Ladies Open
lauantai 29.6. lähdöt klo 9–12

Shampanjaa & Mansikoita
keskiviikko 17.7. yhteislähtö klo 15

Naisten päätöskilpailu
torstai 19.9. yhteislähtö klo 18

Naisten koko kauden 2019 kestävät kilpailut

Eclectic
Kaksi sarjaa molemmilla kentillä 4.5.-15.9.:

-hcp -17,9, tasoitukseton
-hcp 18,0-, tasoituksellinen

Tasoituksena huomioidaan tilanne per 15.9.2019 ja pelaaja menee automaattisesti tasoituksensa mukaiseen sarjaan.

Kilpailumaksu on 10 euroa/kenttä. Kilpailuun ilmoittaudutaan maksamalla kilpailumaksu caddiemasterille ennen ensimmäistä eclectic-kierrosta.

Kilpailussa voit parantaa tulostasi vaikka jokaisella pelaamallasi kierroksella. Edellytyksenä on, että sinulla on peliseuraa eli merkitsijä on mukana ja että pelaat koko kierroksen (18 reikää). Tuloskorttia ei jätetä toimistoon. Mainitse kuitenkin merkitsijällesi, että osallistut eclectic-kilpailuun.

Tuloksia ylläpidetään naisten pukuhuoneen ilmoitustaululla olevilla eclectic-listoilla. Aina kun tuloksesi paranee yksittäisellä väylällä, käy vaihtamassa ko. väylälle oikea tulos. Tulokset merkitään listaan lyöntimäärinä.

Väylän tulokseksi merkitään aina tekemäsi kokonaislyöntimäärä. Tasoitukset otetaan huomioon vasta lopputulosten laskennassa ja silloin käytetään sen hetkisiä voimassa olevia tasoituksia.

Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan.

Reikäpelit
yksilö-ja parireikäpelisarjat
linkki lisätietoihin

Birdiepuu
4.5. alkaen koko kauden kestävä Birdiepuu!

Kun teet birdietuloksen, kirjoita naisten pukuhuoneessa olevaan vihkoon nimesi, päiväys, kenttä ja väylä, jolla teit birdien. Ota pöllö ja kirjoita pöllöön nimesi. Laita se kiinni birdiepuuhun. Palkintoja luvassa kauden lopuksi!

Puttihissi
4.5. alkaen koko kauden kestävä puttihissi. Laske kierroksen aikana puttiesi määrä ja kiipeä puttihississä kohti huippua. Ylimmälle tasanteelle pääsevät palkitaan. Puttihissin ja ohjeet löydät naisten pukuhuoneesta.

Naisten peli-illat
Pelaamme yhdessä ysin eri teemoilla kerran kuussa torstaisin (ei heinäkuussa). Päivät ovat 16.5., 13.6., 27.7., 15.8. Näihin lähtöihin varaamme ajat normaalin ajanvaraussäännön mukaan alkuiltaan.

Tervetuloa mukaan!

Herrasmiesgolfari – oletko pelannut Talman kentällä todellisen herrasmiehen kanssa?
Herrasmiesgolfaria etsitään jälleen! Kohdattuasi kentällä naista pelaajana arvostavan herrasmiespelaajan, äänestä ja kerro perustelusi. Äänestyslipukkeet ja -laatikko löytyvät naisten pukuhuoneessa.

 

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail