Naisten tapahtumia 2021

Golf Talman naistoimikunnan tarkoituksena on järjestää leppoisia kisoja ja koko kauden haastekisoja talmalaisille. Tervetuloa mukaan!

KISAPÄIVÄT 2021

  • su 9.5. Naisten Avauskisa
  • su 6.6. Naisten Sunnuntai
  • la 3.7. Ladies Open
  • ke 14.7. Shamppanjaa ja Mansikoita
  • to 16.9. Naisten Päätöskisa
  • su 19.9. Seniorit-Naiset

Katso muut kisat kilpailukalenterista. Ilmoittautuminen Nexgolfissa.

KOKO KAUDEN KISAT

Reikäpelit

Lisätietoa koko kauden kestävistä reikäpeliturnauksista löytyy täältä.

Eclectic

Eclectic-kilpailu on rento ja hauska koko kauden jatkuva kisa.Eclectic-kilpailussa lopputuloksen muodostavat kauden aikana kullakin reiällä pelatut parhaat tulokset. Tulokset huomioidaan mistä tahansa kauden aikana pelatusta kierroksesta, kunhan sillä on pelattu vähintään 9 reikää.

Tämän kilpailun tarkoitus on kannustaa pelaajia parhaaseen suoritukseen kauden jokaisella kierroksella ja jokaisella reiällä. Myös surkeasta kierroksesta korttiin voi jäädä yksittäinen birdie tai jopa eagle, joka vaikuttaa kauden Eclectic-tuloksessa!

Kisat käydään välillä 17.5.-12.9.2021 (eli hyväksytyt tulokset tulee olla pelattuna tällä aikavälillä). Ilmoittautuminen tapahtuu NexGolfissa ja päättyy 16.5.2021. Kilpailumaksu on 10 euroa/kenttä ja se laskutetaan osallistujilta toukokuun lopussa. Sitä ei siis makseta caddiemasterille.

Kilpailussa pelataan rinnakkain kahta erillistä sarjaa molemmilla kentillä.
-hcp -17,9, tasoitukseton
-hcp 18,0-, tasoituksellinen

Tasoituksena huomioidaan ilmoittautumishetken tasoitus ja pelaaja menee automaattisesti tasoituksensa mukaiseen sarjaan. Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan.

Hyväksytyn tuloksen edellytyksenä on, että sinulla on peliseuraa eli merkitsijä mukana. Mainitse merkitsijällesi, että osallistut Eclectic-kilpailuun.

Jokainen kisaan lähtenyt pelaaja pitää omaa kirjanpitoa tuloksistaan. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään Google Driveen linkki, jonne jokainen osallistuja kirjaa tuloksensa. Aina kun tuloksesi paranee yksittäisellä väylällä, tee muutos Driveen ja muistiinpanoihisi. Tulokset merkitään listaan lyöntimäärinä.

Jotta pystyt merkitsemään Google Driveen tuloksia, sinulla tulee olla vahvistettavissa oleva sähköpostiosoite ja Google-tili. Jos sinulla ei vielä ole sähköpostia tai Google-tiliä, voit käydä luomassa tilin täällä.

Puttihaaste

Kauden aikana järjestämme Facebookissa puttikisahaasteita ja kauden päätteeksi palkitsemme tarkimmat puttaajat.

Huikein pudottaja

Kauden 2021 aikana palkitsemme kauden päätteeksi Golf Talman naisgolfareista eniten tasoitusta pudottaneen pelaajan.

PELI-ILLAT

Pelaamme yhdessä joko Par 3- kentällä tai isolla kentällä puolikkaan kierroksen eri teemoilla kerran kuussa. Päivät ovat 18.6., 7.7. ja 18.8. Peli-illoista infotaan Golf Talma Ladies Facebook-ryhmässä. Näihin lähtöihin varaamme ajat normaalin ajanvaraussäännön mukaan alkuiltaan.

GOLF TALMAN LADYT SOMESSA

Golf Talman ladyjen pääasialliset viestintäkanavat ovat Facebook ja Instagram. Jos et vielä ole Facebook-ryhmässämme jäsenenä tai seuraa meitä Instagramissa, löydät meidät haulla Golf Talma Ladies tai em. linkeistä.

LÄMPIMÄSTI tervetuloa mukaan!

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail