Golfopetus ja green card golfkurssit

Kysyttävää golfopetuksesta? 040 845 7307 [email protected]

Jatko- ja kertaustuntejakin sisältävät ja hyvään tekniikkaan panostavat Green Card Alkeiskurssit varattavissa ja kaikki kurssit toteutuvat. PGA valmentaja on mukana kaikilla kursseilla. Lisäksi harjoittelemme myös par 3 kentällä, näin pääset tutustumaan myös pelaamiseen oikeassa ympäristössä. Varaukset helposti nettikalenterista kohdasta ”alkeiskurssit”. Vaihtoehtoina kurssihinnoissa on 120€ sisältäen jatkotunnit ja 99€ ilman jatkotunteja.
Talmalaisten opetusklinikoita on varattavissa ja lisää treenejä on tulossa kesän mittaan. Jos sinulla on toiveita tietyistä aiheista niin otathan rohkeasti yhteyttä. Uutuutena ”opetusklinikat”, nämä tunnit ovat kaikille avoimia.
Yksityistunnit varattavissa. Lassen ja Benin vapaat ajat löydät opettajien digitaalisesta kalenterista alempaa tältä sivulta. Opetuspaikkana par kolmosen range ellei toisin sovita. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa ja tiedustella aikoja puhelimitse. Lasse Tynkkynen 040 845 7307 ja Ben Sundelin 040 747 2010. Tunnin hinta on loppuksesän ajan Benillä ja Lassella 50€.
Petteri Nykyn tunnit toistaiseksi vain yksityisopetuksena (65€ tunti ja maksu toimistoon), varaukset suoraan häneltä numerosta 040 187 7706‬.

___________
Lisätietoa Green Card Alkeiskursseistamme missä hyvään tekniikkaan panostetaan myös kurssin jälkeen.
Golf Talman positiivinen ja liikunnallinen koulutuspolku tarjoaa määrätietoisen tavan aloittaa laji ja kehittyä golfarina. Etenkin harrastuksen alkumetreillä kannattaa panostaa hyvään tekniikkaan, se on helpompaa kuin korjailla omille teilleen ajautunutta golflyöntiä myöhemmin. Harjoitteiden haastavuutta ja tavoitteita lisätään sopivasti, treenit pidetään selkeinä ja jokainen saa henkilökohtaistakin opastusta. Tekniikan lisäksi golfiin kuuluu myös ripaus etikettiä ja sääntötuntemusta, nämäkin otetaan haltuun koulutusten aikana.

Itse golf green card kursseja pidetään lauantaisin ja sunnuntaisin sekä  maanantai- ja  tiistai iltaisin. Tarkat ajankohdat löydät alempaa.  Kurssi oikeuttaa green cardiin ja pelkän kurssin saa 99€ hintaan.
Jos valitsit 120€ paketin saat kurssin lisäksi osallistua Golf Talman jatkotunneille mitä pidetään syyskuun puolelle asti. Jos haluat lisätietoa kursseista tai jatkotunneista niin ethän epäröi soittaa 040 845 7307 / Lasse.

Muuta alkeiskurssiin liittyvää:
Suosittelemme tutustumista golfin perusteisiin Golfliiton sivuilla
Vapaaehtoisen sääntötestin voit tehdä täällä 

__________
Lisätiedot, toiveet kurssien ajankohdista ja teemoista 040 845 7307   [email protected]
Soitan takaisin jos en heti voi vastata.


 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail