Golfjooga tiistai 8.6. klo 18.00-19.00

10,00

Joogaa golfarille – 60 min, ryhmätunti

Jooga lisää koko kehon liikkuvuutta sekä parantaa kehonhallintaa ja mm. rentoutumis- ja keskittymiskykyä samalla vahvistaen kehon ja mielen yhteyttä. Harjoitukset sisältävät myös golfarin fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksia kehittäviä joogaliikkeitä.

Joogaharjoitteluun ei ole lähtötasovaatimuksia. Rauhallisesti etenevä harjoitus, jossa yhdistellään eri joogalajien ominaisuuksia. Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille.

Joogatunti pidetään ulkona Golf Talman tenniskentillä, jossa turvalliset välimatkat pystytään hyvin pitämään ja jonne kokoonnutaan suoraan ennen tunnin alkua. Varaa mukaan lämmin vaatetus sään mukaan. Saat meiltä joogaa varten joogamaton. Matot puhdistetaan desinfiointiaineella aina jokaisen käytön jälkeen.

Tunnin pitää Jenni Tuokko, Personal trainer, pilates- ja joogaohjaaja, liikkuvuus- ja fasciaharjoittelun valmentaja. Jennin laaja koulutustausta tuo osaamista rakentaa monipuolisia toiminnallisuuteen tähtääviä harjoituksia golfarin oheisharjoitteluun. Erityisesti keskivartalon voiman- ja hallinnan kehittäminen sekä liikkuvuuden parantaminen ovat valmennuksessa keskeisessä roolissa. Eri suuntausten yhdisteleminen, vankan anatomia ja fysiologian ymmärryksen päälle, ovat Jennin valmennusfilosofian ytimenä.

Kesto 60 minuuttia.

8 varastossa