Junioreiden kesäleiri

250,00

Tervetuloa Golf Talman sporttiselle Junnuleirille maanantaista perjantaihin 6.- 10.6.2022, klo 9-16. Leiri on tarkoitettu kaikille golfista kiinnostuneille tai golfia jo harrastaville 7-16 vuotiaille tytöille ja pojille. Otamme erityisesti huomioon nuorimmat, tulevat golfarit. Heille on tarjolla golfharjoittelun lisäksi perusliikuntataitojen hallintaa, pelejä ja aktivoivia harjoituksia.

Green Card otetaan tavoitteeksi leirin aikana, jos sitä ei vielä ole. Voit näin ollen tulla leirille vaikka aiempaa golfkokemusta ei ole yhtään. Tavoitteena on, että junnut saisivat jälleen iloisen ja ikimuistoisen golfleirin millä kesä lähtee käyntiin. Leirin opetuksesta vastaavat Golf Talman osaavat prot ja ohjaajat. Ryhmät tehdään tason mukaan ja pienimmätkin pääsevät ohjatusti tutustumaan pelaamiseen par kolme kentällä.

Junnuleiri alkaa maanantaina 6.6. klo 9 infotilaisuudella Golf Talman Par 3 –kentällä. Lounas päivittäin kuuluu hintaan. Tarkat päiväohjelmat kerrotaan kunkin päivän alussa ja ne tehdään tason mukaan.

Huomioithan seuraavat asiat: Ajantasaisten koronaohjeiden noudattaminen on tärkeää. Tiedot mahdollisista sairauksista mitkä valmentajien tulee huomioida tulee lisätä varauksen yhteydessä lisätietoihin. Näin osaamme toimia paremmin tarpeen vaatiessa. Juomapullo mukaan, vettä saa lisättyä pulloon myös par kolmosen / treenipaikan alueelta.

Omat mailat ovat suositeltavia ja muutama pelipallo matkaan. Range / treenipallot kuuluvat hintaan. Lippis tai muu lakki on todella tärkeä ja aurinkoisella ilmalla myös aurinkorasva. Lounas kuuluu hintaan mutta toki evästä saa olla mukana kunhan se ei vaadi jääkaappia säilytykseen.

Kysyttävää lisää leiristä, soita 040 845 7307 Lasse Tynkkynen.