11. leipurigolf -turnaus pelattiin Golf Talmassa

(tyhjä)26.08.2015

Golf on mukavaa ajanvietettä ja lisäksi pelaaminen on myös loistava tapa lujittaa ryhmähenkeä.

Golf Talmaan saapuukin usein yritysten henkilöstöä rentoutumaan ja viettämään yhteistä aikaa. Myös Fazer leipurit pelasivat golf -turnauksen Talmassa, ja pääsimme kurkistamaan heidän illan kulkuunsa.

Mikä leipurigolf on?

”Tänään pelattiin 11. leipurigolf -turnaus. Eli 11 vuoden ajan Fazer on järjestänyt leipurigolf -kilpailun ja siitä on muodostunut jo perinne. Leipurigolf järjestetään Fazerin konsernin, leipomoiden ja makeisten henkilöstölle. KaFa, eli Karl Fazerin urheiluseura, järjestää lisäksi henkilöstölle monipuolisesti urheilutapahtumia. KaFan päämäärä on kannustaa henkilöstöä liikuntaan ja uusiin lajeihin. Leipurigolf -turnauksenkin tarkoitus on kannustaan henkilöstöä viettämään yhteistä aikaa golfin puitteissa.”

Mikä on ollut parasta?

”Parasta on ollut tietenkin se, että olemme päässeet pelaamaan. Tänään on lisäksi ollut loistava sää ja kenttä on ollut hyvässä kunnossa. Lisäksi erityismaininnan ansaitsee Golf Talman klubiravintola hyvistä tarjoiluista. Myös leipurigolfin palkinnot ovat hyviä: Kilpailun voittajat palkitaan Fazerin tuotteilla ja lisäksi jaetaan tsempparipalkinnot.”

Leipurigolfin ensikertalaiset, osallistutteko ensi vuonna uudestaan?

”Tulemme ehdottomasti ensi vuonnakin, nyt elokuussa oli loistava sää pelata! Elokuu on siinäkin mielessä parempi ajankohta kuin alkukesä, että on koko kesä aikaa harjoitella”, ensikertalaiset nauroivat.

DSC_1663 DSC_1717

DSC_1645 DSC_1666