24h golfmaraton junnugolfin hyväksi – osallistutaan kampanjaan!

(tyhjä)09.06.2015

Jo lähes 40 suomalaista golfyhteisöä on ilmoittautunut mukaan. Jotta me talmalaisetkin olisimme mukana tarvitsemme pikaisesti pelaajat / joukkueet tapahtumaan.

Junioritoimikunta kutsuu pelaajia/joukkueita tähän hienoon tapahtumaan, jolla kerätään varoja Talman junioritoimintaan. Me junioritoimikuntalaisetkin mielellämme osallituisimme pelaajina, mutta Suvia lukuunottamatta tulosta ei todennäköisesti syntyisi;-), joten me olemme vielä tänä vuonna huoltojoukoissa! MUTTA ILMOITTAUDU SINÄ HETI PELAAJAKSI! [email protected]

Tapahtuman ajankohta:

Juhannuksen jälkeen maanantaina 23.6. klo 12:00 (mahd klo 18 alkaen) pelaajat starttaavat 24 tunnin golfmaratonin johon sisältyy 6 (max 8) kierrosta golfia. Tavoitteena on kerätä varoja lyhentämättömänä lasten ja nuorten golfharrastuksen kehittämiseen. Mm. kilpailuihin, omatoimiseen treenaamiseen, leireihin, varusteisiin yms yms..

Nyt pyydämmekin TEITÄ arvon golfarit lähtemään PELAAJANA mukaan tähän huimapäiseen tempaukseen! Tavoitteena on 24 tunnin aikana tehdä mahdollisimman paljon PAR ja BIRDIE -tuloksia, totta kai!

MITENKÄS SE RAHA SITTEN TULEE?

…siihen tarvitaan TUKIJOITA, jotka ovat valmiita antamaan rahallisen panoksensa junnugolfille.

Pääperiaate: tukija pääsee mukaan ilmoittamalla millä summalla hän on mukana; rahaa lapsille ja nuorille kertyy sitä mukaan kun pelurit onnistuvat tekemään parin tai birdien. Tukija siis lahjoittaa esim. 0,1-1€/par. Pareja tulee 6 kierroksen aikana max 216 (18 väylää x 2 pelaajaa x 6 kierrosta). Birdiet ja paremmat myydään erikseen! Jos tukija sitoutuu maksamaan 10 senttiä/par, olisi hänen tukipotti 21,60 ja jos 50 senttiä niin tuki olisi 108,-.

Tukija voi myös maksaa kiinteän summan, ostaa itsellesi pelipaikan haluamalleen kierrokselle tai ostaa vai eaglet, albatrossit ja holarit. Sovitut summat laskutetaan jälkikäteen. Tästä vielä lisätieoja ja ohjeita myöhemmin.

Projektin läpiviemiseen tarvitaan myös huoltojoukkoja kuten caddie, hieroja, yleisapumies, ruokahuoltaja ym. Kaikki apu on tervetullutta, sillä nyt meillä kaikilla on mahdollisuus näyttää mihin me Talmassa parhaimmillaan pystymme! Juniorit ja junioritoimkuntalaiset ovat huoltojoukoissa koko tapahtuman ajan.

Keräykseen on Golfliiton hankkima lupa.

Palaaja- / joukkueilmoittautumiset: [email protected]

Lisätietoja GT Junioritoimikunta Päivi Miettinen 050 529 1193

Kun saamme pelaajat, niin loppu kyllä hoituu!

Kiitos jo etukäteen teille kaikille.

Juniorit & junioritoimikunta