eBirdie korvaa jäsen- ja tasoituskortin

GT ry, Info15.05.2017

Golfliitto on luopunut perinteisistä muovisista jäsenkorteista. Golfseurojen jäsenille ei siis enää jaeta jäsen- ja tasoituskorttia kaudelle 2017. Sen korvaa älypuhelimeen ladattava eBirdie-sovellus.

Uusi jäsenkorttisovellus eBirdie ladattavissa TÄÄLLÄ.

Sovellus toimii heti jäsenkorttina niille, jotka ovat olleet jäseninä vuonna 2016. Edellisen vuoden jäsenkorttihan on voimassa 31.3.2017 asti. Voit siis testata ja koekäyttää sovellusta maaliskuun loppuun asti.

Uusi sovellus toimii iOS- ja Android-käyttöjärjestelmän puhelimissa (iPhone 4:n kanssa ainakin toistaiseksi ongelmia). Tasoitustieto päivittyy puhelimeen automaattisesti. Sovelluksen käyttö on ilmaista, eikä sovelluksen lataaminenkaan maksa. Sovelluksessa tiedot näkyvät englanniksi, joten se käy myös ulkomailla jäsen- ja tasoitustodistuksesta. Sovellus sisältää jäsenkortin lisäksi koko Suomen kenttäoppaan. Sovellukseen voi lisätä muiden perheenjäsenten (tai matkaseuralaisten) jäsenkortteja. Näin ollen kaikilla perheenjäsenillä ei tarvitse olla omaa sovellusta (esim. jos vain yksi perheessä omistaa älypuhelimen).

HUOM! Jos sinulla on palautetta joka koskee tätä systeemiä, niin toimitathan palautteen suoraan Golfliittoon sähköpostise [email protected]

>> Kuinka lataat ja asennat sovelluksen?

Vuoden 2017 jäsenkortit tulevat voimaan 1.4.2017 alkaen

Huhtikuun alusta (1.4.2017) alkaen jäsenkortti näkyy sovelluksessa aktiivisena vain niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2017.
Mikäli et ole maksanut vielä jäsenmaksuasi, niin hoidathan sen kuntoon pikaisesti.

Miten käytän eBirdie-sovellusta ulkomailla?

Voit käyttää sovellusta ulkomailla aivan normaalisti. Sovellusta ja sen jäsenkorttiominaisuutta voi käyttää ulkomailla myös offline-tilassa, jolloin vältyt mahdollisilta datamaksuilta. Ellei sinulla ole eBirdie-sovellusta, voit pyytää toimistosta (sähköpostitse) tulostettavan tasoitustodistuksen matkaasi varten.

>> Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Mikäli et voi ladata sovellusta puhelimeesi

Voit pyytää toimistoa lähettämään sinulle sähköpostitse PDF-muotoisen tasoitustodistuksen, jonka voit tarvittaessa itse tulostaa. Pyynnöt osoitteeseen [email protected].
HUOM! Kotimaassa ei erillisiä jäsen-/tasoitustodistuksia tarvitse lainkaan, sillä jokainen kenttä voi tarvittaessa tarkistaa jäsentiedot valtakunnallisesta verkkotietopalvelusta ja mm. NexGolf tarkistaa varauksentekohetkellä automaattisesti, että maksut ovat pelaajalla kunnossa kotiseurassaan.