Edustusjoukkue edustaa: Mid Touria pelattiin Lakistossa, Paltamossa jatkettin Finnish Touria

Edustuspelaajat17.06.2020

Toinen viikko kilpailukesää 2020 on takana ja tällä kertaa vuorossa oli Finnish Tour Paltamossa ja Mid Tour Lakistossa. Talma on ollut hyvin edustettuna kummillakin toureilla ja osallistujien määrästä menestys ei ainakaan jää kiinni. Midejä laskiessa loppuu sormet kesken ja pidempää matematiikkaa eikä laskinta ollut tällä kertaa lähettyvillä.

Paltamossa naisten sarjan paras oli tasaisen kisan pelannut Nicola Fall (78-80-76, T6). Yleisessä sarjassa kisasivat kaikki miehet statukseen katsomatta ja naisammattilaiset. Tässä sarjassa parhaaseen sijoitukseen pääsi kolmen kierroksen jälkeen Ursula Wikström (70-73-68,T9). Paltamon kenttä on pelaajille aina yksi vuoden kohokohdista ja itse voin antaa 100% suosituksen käydä pelaamassa kyseinen baana. Vinommille lyöjille paljon palloja mukaan metsien ja vetten varalta, mutta onneksi maisemat helpottavat tunnontuskia huomattavasti!

FT:n tulokset löytyy täältä

Mideista parhaiten onnistui väärältä puolelta palloa luotisuoraa ampuva A-P Vartiainen (76-74,T12). A-P:n pelityylin tuntien griinejä kohti on menty rivakasti ja tehokkaasti, mutta birdiet jäivät huulille ja putteri toimi blokkerina paremmille sijoituksille. Huhujen mukaan myös oman pallon tunnistamisessa on ollut vaikeuksia ja vierasta palloa on lyöty ensimmäisellä kierroksella kahden penaltin arvoisesti. Lakiston griinit ovat huippukunnossa ja siinä onkin toinen hyvä kenttävinkki tällä hetkellä jos ruohopintojen kuntoon on katsominen. Cutin Lakistossa läpäisi Vartiaisen lisäksi kahdeksan muuta Talmalaista, joten voidaan puhua tasaisen onnistuneesta kisaviikosta.

Mid Tourin tulokset täältä

Peter ”Puhis” Puhakka