Elokuun kapteenin terveiset

GT ry, Kapteeni16.08.2023

Elokuun puoliväli on koittanut ja seuran yleiset mestaruuskisat ovat jo aivan nurkan takana. Vihdoin ja viimein saatiin myös upea hieno harjoitusalue käyttöön, mikä onkin ainakin ollut ja entisestään tulee olemaan allekirjoittaneelle yksi mieluisempia paikkoja viettää aikaa. Vahva suositus myös muillekin, sillä monesti hyvällä lähipelillä voi pelastaa erittäin paljon. Lisäksi lähipelin kautta voi saada uusia oivalluksia myös pitkään peliin ja swingiin. Suosittelenkin kaikille piipahdusta lähipelialueella ennen kierrosta.

Kentät ovat nyt kesällä olleet erinomaisessa kunnossa, ja siitä vahvistuksena olen saanut klubilla jäseniltä hyvää palautetta. Niinpä haluaisin muistuttaa kaikkia korjamaan griineiltä oman alastulojälkensä lisäksi yhden ylimääräisen. Niitä tuppaa tulemaan turhan paljon korjaamattomina vastaan, mikä turhauttaa valtavasti. Sama koskee myös bunkkereiden haravointia. Pääsääntöisesti hiekkaesteet ovat siististi haravoitu, mutta paljon näkee sinnepäin tai ei ollenkaan haravoituja lyöntijälkiä. Koitetaan siis hieman petrata näiden osalta, ja vaikka ystävällisesti huomautetaan pelikaveria jos meinaa unohtua tai mieluusti tarjoudutaan auttamaan. Näin meillä kaikilla on kivempaa kentällä ja pelikin joutuaa. Pelinopeudesta täytyy muuten sanoa, että pääosin se on ollut nyt hyvällä tasolla eikä älyttömän pitkiä kierroksia ole tullut. Taputetaan toisiamme olalle siitä.

Tässä yhteydessä toivotan kaikille mestaruuskisoihin osallistuville tasapuolisesti hyviä lyöntejä ja positiivista meininkiä.

Muistetaan myös tervehtiä toisiamme, tuttuja ja tuntemattomia, kun kohdataan kentillä tai terassilla.

Iloisin kesäterveisin,
Elias Haukka, kapteeni