Esimerkkejä valmennussisällöistä

Alla muutamia esimerkkejä valmennuksistamme. Katso verkkokaupasta koko tarjontamme ja varaa omasi. Osa tuotteista lisätään myyntiin kevään edetessä.

Voit aina myös esittää toiveesi yksityis- tai ryhmätunnin järjestämiseksi oman toiveesi mukaan. Ole suoraan yhteydessä valmentajiimme, joiden yhteystiedot löydät ylhäältä harjoittele ja valmentajat -kohdasta.

Golf Green Card- alkeiskurssit pienryhmissä. Lyöntitreenit nurmelta, eikä matolta!

Golftekniikkaan ja helpompaan pelaamiseen keskittyvät alkeiskurssimme tarjoavat tehokasta opetusta. Ovathan valmentajamme kokeneita ja pitkään alalla toimineita kouluttautuneita golfvalmentajia. Green Card on golfin ”ajokortti”, jossa käydään läpi kaikki golfin osa-alueet intensiivisesti, jotta saat tiedot kuinka edetä turvallisesti ja sujuvasti golfkentällä.

Painotamme erityisesti tekniikka- ja svingiharjoituksia, tärkeimpiä teoriaoppeja unohtamatta. Golfharrastuksen aloittaminen on huomattavasti hauskempaa jos oppilas tietää miksi pallo vaikkapa kaartuu toistuvasti oikealle pelialueelta. Tällöin kerromme myös teoriatasolla miksi näin tapahtuu. Käytännön harjoitteilla jatkamme tekniikan parantamista. Lisäksi matalat lyönnit eli topperit tuottavat usein haasteita uran alkuvaiheessa, ja niiden vähentäminen on yksi teemoistamme. Tavoitteena on saada kaikille osallistujille positiivinen ensikokemus golfista.

Kurssien lisätiedot ajankohtineen löydät verkkokaupastamme. Jos haluat suorittaa green cardin yksityisopetuksena niin sekin onnistuu. Yksityiskurssien tiedustelut: Lasse Tynkkynen 040 845 7307 tai [email protected]

Aloittelijoiden jatkokurssi

Aloittelijoiden jatkokurssi on suunnattu jo green cardin omaaville jatkokurssiksi. Kurssilla käydään aluksi läpi lyöntiä ja lähipeliä, jonka jälkeen siirrytään yhdessä pelaamaan 9 reikää Par 3 -kentälle. Pro pelaa ja tarjoaa taktisia vinkkejä samassa ryhmässä oppilaiden kanssa. Pelillisten vinkkien lisäksi sinulla on mahdollisuus kerrata ja oppia sääntöjä pelin aikana.

Yksityisopetus

Yksityisopetusta antavat valmentajamme Petteri Nykky, Lasse Tynkkynen, Ben Sundelin, Sofia Johansson ja Mikko Lehtovuori. Varaukset voit tehdä verkkokaupastamme. Linkki verkkokauppaan yläpuolella.

Yksityisharjoituksen sisältö räätälöidään aina juuri sinun toiveidesi mukaan. Pääsemme keskittymään juuri sinun tarpeisiisi ja osa-alueeseen, johon kaipaat eniten apua. Etenemme mielellämme rauhassa ja paneudumme kunnolla kehitettävään kohtaan, jotta saat varmasti parhaan tuloksen harjoittelusta ja kehityt valitussa osa-alueessa. On aina eduksi, jos voimme sopia useampia valmennuskertoja, jotta voimme varmistaa, että kehittyminen jatkuu ja opitut taidot säilyvät pelissäsi. Mikäli sinulla ei ole kirkkaana mielessäsi kehityskohtaa, ei hätää, voimme aloittaa tunnin analysoimalla lyöntiäsi ja valita yhdessä kehityskohteen, josta eniten hyötyisit. Tapaaminen Par 3 kentän toimistolla ellei sovita toisin.

Naisten treenit

Nämä harjoitukset on tarkoitettu ainoastaan naisille. Tunnin aikana käydään aina läpi vaihtuvien osa-alueiden alkeet, ja kun ryhmäkoko pidetään pienenä, niin kaikki saavat myös henkilökohtaista ohjeistusta.

Svingi

Tämä ryhmä on tarkoitettu harrastajille ja treenamisesta kiinnostuneille, tasoitus 10 – 54. Tunnilla lähdetään alkuasennon ja otteen kautta ja edetään svingiin / peruslyöntiin raudoilla ja väyläpuilla. Tapaamispaikkana Par 3 kentän toimisto. Lisätiedot Lasselta 040 845 7307

Avaukset / draivi

Tällä tunnilla keskitytään draiviin: Parempi alkuasento, tulokulma ja liike mahdollistaa tehokkaammat avaukset. Tapaamispaikkana Par 3 kentän toimisto. Lisätiedot Lasselta 040 845 7307

Sofian Treeniryhmä / bunkkeri

Naisten harjoitusryhmä Pro Sofian vetämänä. Sofialla on useamman vuoden kilpatausta, joten tietoa ja taitoa varmasti löytyy! Teemana hiekkalyönnit. Monesti bunkkeriin joutuminen pelottaa ja sieltä lyöminen koetaan erityisen hankalaksi. Bunkkerilyöntiä ei myöskään tule juurikaan harjoiteltua. Miten hyödyntää mailaa, niin ettei se kaivautuisi ja saadaan palloa korkeammalle ilmaan? Miten asentoa säätää, jotta emme osuisi enää pallon kylkeen ja emme enää joudu pyytämään pelikavereita seisomaan kauempana, kun pelkäämme, että osumme heihin? Tapaamispaikkana Par 3 -kentän toimisto. Lisätiedot Sofialta, ‭040 058 1253‬‬

Sofian Treeniryhmä / svingi

Naisten harjoitusryhmä Pro Sofian vetämänä. Sofialla on useamman vuoden kilpatausta, joten tietoa ja taitoa varmasti löytyy! Teemana svingi. Käymme lyönnin perustekniikoita läpi, jotta saat varmuutta ja toistettavuutta svingiisi. Saaduilla ohjeilla on hyvä myös itse harjoitella omalla ajalla rangella. Tapaamispaikkana Par 3 -kentän toimisto. Lisätiedot Sofialta, ‭040 058 1253‬

Golfjooga

Jooga lisää koko kehon liikkuvuutta sekä parantaa kehonhallintaa ja mm. rentoutumis- ja keskittymiskykyä samalla vahvistaen kehon ja mielen yhteyttä. Harjoitukset sisältävät myös golfarin fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksia kehittäviä joogaliikkeitä. Joogaharjoitteluumme ei ole lähtötasovaatimuksia. Pidämme rauhallisesti eteneviä harjoituksia, joissa yhdistellään eri joogalajien ominaisuuksia. Joogaryhmämme sopivat hyvin sekä naisille että miehille.

Liikkuvuusharjoitukset

Hyvä liikkuvuus on golfsvingin perusta. Liikkuvuuden avulla mahdollistat kehon oikeat liikeradat golflyönnissä ja saat koko potentiaalisi vartalostasi käyttöön. Liikkuvuusharjoittelumme sisältää monipuolisia koko kehon liikkuvuutta parantavia harjoituksia fasciaharjoittelun, mobilisaation sekä erilaisten kehonhuolto- ja venytystekniikoiden avulla. Harjoituksissa keskitymme erityisesti golfin kannalta oleellisten liikesuuntien avaamiseen ja vahvistamiseen. Harjoituksiin ei ole lähtötasovaatimuksia. Liikkuvuusharjoitusryhmämme sopivat hyvin sekä naisille että miehille.

Core/voima

Omalla kehonpainolla sekä erilaisilla välineillä ja vastuksilla tehostettua harjoittelua koko kehon voimaa ja koordinaatiota kehittäen. Erityisesti keskivartalon voiman, hallinnan ja koordinaation lisääminen on tärkeässä roolissa harjoituksissa. Monimuotoisten harjoitteiden avulla käymme läpi golfaajalle ominaisia liikeratoja ja -suuntia. Harjoitukseen ei ole lähtötasovaatimuksia. Core-tunnit sopivat hyvin sekä naisille että miehille.

Kahvakuulaharjoitukset

Kahvakuulaharjoitukset ovat hyvin kokonaisvaltaisia kehon lihasvoimaa ja -kuntoa sekä ylläpitäviä että kehittäviä harjoituksia. Opettelemme kahvakuulan perustekniikat sujuvan ja turvallisen harjoituksen varmistamiseksi ja etenemme pikkuhiljaa vaativampiin harjoituksiin.

Esimerkkejä mitä kaikkea voimme harjoitella yksityisopetuksessa ja ryhmissä.

Kun varaat yksityistunnin, voit esittää toiveesi opetustunnin sisällöstä esimerkiksi alla olevasta listasta. Sinulla voi olla myös aivan joku oma asiasi mielessäsi, mitä haluat harjoiteltavan ja mihin haluat valmentajalta neuvoja.

Yleistä

 • Pre-Shot Routinen kartoittaminen (miten valmistaudut ennen jokaista golflyöntiä)
 • Mailavalinnat erilaisiin lyönteihin
 • Alkuasento
 • Grippi
 • Miten & millä me tähtäämme kohteeseen

Pitkät lyönnit

 • Miten saada pallo lentämään toivottuun suuntaan (esim slaissin korjaaminen)
 • Toistettavemmat osumat kaikilla mailoilla
 • Voimantuotto golfsvingissä
 • Miten säätää pallon lentokaarta (korkeus & sivu) halutessamme
 • Miten saisimme mahdollisimman paljon tehoa irti draiverista, ilman että se kiertää sivulle

Wedge

 • Toistettava ja anteeksiantava wedge tekniikka
 • Korkeuden säätö ilman avointa asentoa ja slaissin opettamista samaan aikaan
 • Etäisyyskontrolli
 • Lavan hallinta golflyönnin aikana

Putti

 • Suuntaus
 • Etäisyyshallinta
 • Pallon lähettämistä oikeaan suuntaan
 • Griininluku tekniikoita
 • Mikä on ”hyvä putti”, verrattuna maailman parhaimpiin

Bunkkeri

 • Miten hyödyntää mailaa, niin ettei se kaivautuisi ja saadaan palloa korkeammalle ilmaan
 • Miten asentoa säätää, jotta emme osuisi enää pallon kylkeen ja emme enää joudu pyytämään pelikavereita seisomaan kauempana, kun pelkäämme että osumme heihin

Testaus

 • Aina emme itse tiedä missä meidän tulisi kehittyä, jotta meidän tasoitus tipahtaisi. Tämän takia olisi hyvä testauttaa eri osa-alueita, jos emme ole varmoja
 • Puttitestaus (lyhyt & pitkä)
 • Wedge hallintatesti (lentokaari & mitta)
 • Täyden mittaisten lyöntien testaus (mitta & toistettavuus & kierteiden hallinta)
 • Draiverin testaus

Muita testejä mitkä saattaisivat sinua kiinnostaa

 • TPI liikkuvuustesti (Ben)
 • Liikkuuko kehoni siten, että se estää minua tekemästä ”oikeita” asioita svingin aikana. Liikkuvuustestin avulla saat myös tiedon, mikä on sinun kehosi teoreettinen HCP
 • Lisää voi lukea TPI:n omilta sivuilta https://www.mytpi.com/

Voimantuottotestit (Ben)

 • Missä ovat suurimmat voimavarani ja mitä osa-aluetta kehostani minun tulisi kehittää, jotta voisin lyödä vielä pidemmälle
  TrackMan lyöntianalysaattori
 • Antaa numeerisen datan kaikesta, mitä tapahtuu kun lapa osuu golfpalloon. Analysaattori pystyy kertomaan tarkalleen mitä mailalle ja pallolle tapahtuu osumahetkellä. Nykyään on harvinaisempaa nähdä maailmanluokan pelaavan ammattilaista jolla EI olisi TrackMania käytössään.
 • Lisää voi lukea TrackManin omilta sivuilta: https://trackmangolf.com/