Golf Talma peittosi Tuusulan Golfklubin

(tyhjä)04.07.2016

Perinteinen, vuodesta 1994 pelattu seuraottelu Tuusulan Golfklubia vastaan käytiin sunnuntaina 03.07.2016 osittain sateisessa säässä, mutta hyvä pelihenki ja sopivan lämmin sää piti mielen korkeana ja GT:n osalta tulokset hyvinä.

Etukäteen hieman kulmakarvoja nostattanut pelimuoto; tasoituksellinen reikäpeli, sai varauksettoman kannatuksen pelaajilta ja moni toivoi lisää ko. pelimuotoa joukkuekisoihin.

Jo kolme vuotta Tuusulan klubitalolla majapaikkaa pitänyt kannu saatiin takaisin Talmaan ja vieläpä varsin selvällä piste-erolla. Tulos 24 – 8 isännille on varsin selvä lopputulos.

GT:n joukkueessa pelasivat Ismo Haaponiemi, Ilkka Hietala, Jani Järvinen, Vikke-Matias Kyttänen, Kari Lahtinen, Pia Laurinen, Mikko Luostarinen, Joanna Luukkonen, Timo Länkelä, Helena Mattila, Erkki Merivirta, Sirpa Soikkeli, Ville Suvivuo, Tiina Kukkonen-Suvivuo, Merja Tuomi ja Hannu Vuorinen.

Kiitos pelaajille hyvästä kisasta ja iloisin mielin kuunteli kun vieraamme kehuivat Talman väyliä ja griinejä erinomaisiksi – kenttämestari tiimeineen ovat panneet parastaan, siitä kiitos heille.

Mikko
kapteeni