Golf Talman osakkaille merkittäviä pelietuja

Info01.06.2015

Golf Talman osakkaat saavat merkittäviä lisäetuja kenttien välisellä yhteistyöllä. Golf Talma, Pickala Golf ja Vierumäki Golf aloittavat yhteistyön, jonka ansiosta osakkaiden edut paranevat.

Kenttien välinen yhteistyö tarkoittaa mm. sitä, että Golf Talman, Pickala Golfin ja Vierumäki Golfin omalla osakkeella pelaavat osakkaat saavat pelata kumppanikentillä kaksi kierrosta per klubi ilman maksua kesän 2015 aikana.

Golf Talma, Pickala Golf ja Vierumäki Golf haluavat yhteistyöllään kiittää uskollisia osakkaitaan ja tehdä osakkeen omistamisesta entistä kannattavampaa. Etu koskee Golf Talmassa osakkaita, jotka pelaavat omalla osakkeellaan itselleen nimetyllä pelioikeudella. Yhteistyöstä on sovittu kesän 2015 ajaksi, jonka aikana kerätään kokemuksia ja tehdään jatkosuunnitelmia yhteistyön jatkamiseksi ja syventämiseksi.

Peliajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä mennessään pelaamaan vieraskentälle yhteistyön merkeissä. Peliaikoja voi alkaa varata nyt välittömästi.