Golf Talman ulkosalin laitteet haltuun

Opetus06.05.2024

Tehokas ja monipuolinen golfin ulkovalmennus alkaa Golf Talmassa! Valmennuksessa opitaan hyödyntämään Golf Talman ulkokuntosalivälineistöä, omaa kehonpainoa, kuminauhoja ja golfmailaa tehokkaaseen harjoitteluun. Oli tavoite sitten mennä golfkentälle pelaamaan, rangelle harjoittelemaan tai tulla Talmaan tekemään lihaskuntoa kohentava treeni. Saat tässä valmennuksessa varmasti sellaiset opit, joita voit kantaa mukanasi koko loppuelämän. Haittaa siitä tuskin on, jos golfpelisikin löytää tämän myötä uuden tason.

Miksi ulkovalmennus on avain parempaan golfiin? Liikkuvuusharjoittelulla parannat liikelaajuuttasi ja vähennät loukkaantumisriskiäsi, mikä auttaa sujuvampaan ja voimakkaampaan lyöntiin. Huolellinen lämmittely taas valmistaa kehosi optimaaliseen suoritukseen ja yleinen lihaskuntoharjoittelu vahvistaa isoja ja stabiloivia lihaksia, tarjoten enemmän voimaa ja vakautta svingiisi.

Ilmoittaudu NexGolfissa (tapahtuma löytyy NexGolfin kilpailukalenterista) mukaan ilmaiselle demotunnille, joka järjestetään tiistaina 14.5 klo 16.30-17.30.

Itse valmennusjakso tulee olemaan tiistaisin 21.5 – 25.6 (6 kertaa) / osallistumismaksu 119 eur. Myös siihen ilmoittaudutaan NexGolfissa (tapahtuma löytyy NexGolfissa kilpailukalenterista).