Golfiin tutustujia Talmassa

Info, Opetus25.08.2016

Rion olympiagolfin innoittamana Golf Talma ry järjesti tilaisuuden golfin kokeiluun maanantaina 22.8. Par3-kentällä. Nettisivuillamme ollut ilmoitus toi paikalle mukavat 17 kokeilijaa, joille seura tarjosi kahvit ja pullan golflyönteihin tutustumisen ohessa.

Joukko jaettiin kolmeen harjoitusryhmään, joissa valmentajamme Lasse Tynkkynen piti svingiharjoituksia ja hallituksen jäsenet ohjasivat putin ja chipin alkeisiin. Paikalla olivat kapteenimme Mikko Luostarinen, ladykapteeni Merja Tuomi, senioripuheenjohtaja Erkki Merivirta ja puheenjohtaja Hannu Vuorinen sekä toiminnanjohtaja Ismo Haaponiemi.

Puolentoista tunnin harjoitusten jälkeen hallituksen jäsenet ohjasivat vielä muutaman väylän pelikokeilun Par3-kentällä. Harjoitteluinnostus oli hyvä ja sääkin suosi. Suurin osa mukanaolleista ilmoittautui mukaan tulevan viikonlopun alkeiskurssille, joten tulevia golfareita heistä on lupa odottaa.

Tulevallakin kaudella järjestetään pari vastaavanlaista kokeilumahdollisuutta. Kauden aikana on järjestetty myös ns. kapteenin kierroksia, joilla green cardin tai yli 36 tasoituksen omaavat pääsevät edullisesti ja ohjatusti pelaamaan 9 reikää suurella kentällä kapteenin ja muiden konkareiden opastaessa pelin saloihin.