Griinihaarukan käytöstä

(tyhjä)21.08.2017

Hyvät talmalaiset golffarit,

Etenkin Laakson griineillä on luvattoman paljon korjaamattomia alastulojälkiä – nyt jokainen ottakoon itseään niskasta kiinni ja korjaa jälkensä tai jos omaa alatulojälkeä ei ole/löydy, niin korjaa yksi tai vaikka useampi toisten korjaamatta jättämä jälki. Ja kiitos Teille, jotka jo korjaatte jälkenne hyvän etiketin mukaisesti!

Griinihaarukkahan löytyy jokaisen golffarin taskusta (bägin sivutaskussa se ei auta ketään…) ja muistathan käytää haarukkaa useammasta kohden kuopan ympäriltä painaen reunoja keskustaan päin. Älä yritä nostaa maata painuneen jäljen alta ylös, sillä tämä vahingoitaa ruohon juurta. Griinin pinnasta irronneita paloja on turha painaa kuopaan, sillä ne eivät juurru enää. Lopuksi taputtele tasaiseksi kengän tai putterin pohjalla.

Suurin osa meistä klubituuppareista puttaa min 2 kertaa / reikä ja useimmiten pelataan 1-3 muun pelaajan kanssa, joten griineillä seistään minuttitolkulla useammassa kohdassa – aikaa ja lääniä korjaamiseen on enenmmän kuin riittävästi. Yhteinen etumme on, että griinimme ovat tiptop kunnossa.

Ystävällisin golfterveisin,
Mikko
kapteeni