Herrasmiesgolfari 2017 Pasi Metsänheimo haastattelu

GT ry04.06.2018

Viime vuoden herrasmiesgolfariksi valittu Pasi Metsänheimo suoritti greencardin parikymmentä vuotta sitten ja pelasi vähän parina ensimmäisenä vuotena. Perheen perustamisen myötä harrastus jäi joiksikin vuosiksi. Talmassa hän on golfannut kymmenisen vuotta ja pelaa tätä nykyä tasoituksella 4,3.

Pasin koko perhe, vaimo ja 3 poikaa harrastavat golfia jonkin verran. Pasi pelaa pari kierrosta viikossa ja koko kauden aikana noin 60. Kentän lähellä asuessaan hän yhdistää kahvilla käynnin ja harjoittelun Talmassa. Pasista harjoittelu on kiehtovaa, koska se suo mahdollisuuden hioa tekniikkaa ja tuoda peliin uusia vivahteita.

Kotimaassa pelaamisen lisäksi vuoteen kuuluu viikon pelimatka. Viime vuonna se suuntautui Cannesiin Talman pelikavereiden kanssa.

Pasin golfkesään kuuluu osallistuminen Finnish Senior Touriin, jossa hänen tavoitteenaan on olla TOP 10 joukossa ja päästä pisteille jokaisessa kisassa.

Pasi pitää tärkeänä, että golf-kierroksella on mukava ja rento meininki riippumatta siitä, onko ryhmässä miehiä ja/tai naisia. Lisäksi pelin sujuva eteneminen tekee kierroksesta miellyttävän.

Ammattilaisista Pasi seuraa Suomen huippujen Ilosen, Korhosen ja Pulkkasen lisäksi pelityylin vuoksi vasurilta pelaavia Phil Mickelsoninia ja Bubba Watsonia. Hän seuraa myös LPGA:n kiertuetta, Talman huippuladyjä sekä Anna Kuitusta.

Lämpimät kiitokset Pasille haastattelusta. Naistoimikunnan puolesta toivotamme Pasille menestystä Finnish Senior Tourilla.

Haastattelun myötä käynnistämme jo seitsemättä kertaa tämän kauden herrasmiesgolfarin etsinnän. Naisten pukuhuoneeseen tulee piakkoin äänestyskuponkeja ja –laatikko. Käy täyttämässä kuponki kirjoittamalla ehdokkaasi nimi ja lyhyt perustelu syyskuun 2018 loppuun mennessä.

Äänestysaikaa on runsaasti aina 30.9. saakka. Herrasmiesgolfariksi voi äänestää useampaa ehdokasta. Ehdokkaan tulee olla vähintään 21-vuotias. Eniten ääniä saanut herrasmies palkitaan kiertopalkintona toimivalla silnterihatulla, konjakkipuollolla ja diplomilla kauden päätöskilpailun yhteydessä.

Edellisten vuosien herrasmiesgolfareiksi on valittu

2017 Pasi Metsänheimo
2016 Ville Suvivuo
2015 Risto Pyykönen
2014 Pertti Nick
2013 Kari Salminen
2012 Rainer Helling

Herrasmiesgolfari on:
-positiivinen
-kohtelias
-ystävällinen
-huomaavainen
-kannustava

#golftalmaladies #yhdessävähemmänlyöntejä #herrasmiesgolfari