Jäsenten kevätpäivä

GT ry, Opetus16.03.2022

Planmeca Golf Areena on perjantaina 1.4. (tämä ei ole aprillipila!) klo 17-21 varattu vain Golf Talman jäsenille golfopetuksen tutustumis-, opetus- ja infotapahtumaan. Tilaisuudessa voi osallistua klinikkatyyppiseen opetukseen mutta myös kaikki Planmecan lyöntipaikat sekä molemmat golfsimulaattorit ovat käytettävissä itsenäiseen harjoitteluun ilman varausta.

Golf Talman valmentajat Mikko Lehtovuori ja Mikko Imponen kertovat kauden 2022 laajasta opetustarjonnasta kohteina mm. yleiset harjoitukset, naiset, enemmän pelanneet miehet, junioreiden valmennus ja golfkerho.

Paikalla on myös valmentaja Petteri Nykky, joka avaa omassa Q & A- osiossaan huippuvalmennuksen saloja ja tekemisiään Matilda Castrenin, Ursula Wikströmin, Noora Komulaisen ja muiden huippujen kanssa. Luvassa on myös vinkkejä siitä mitä klubipelaajan kannattaa ammattilaisilta poimia mukaan omaan harjoitteluunsa. Petteri on valmennuksen suhteen erittäin kysytty puhuja eli kannattaa tulla kuuleman gurun ajatuksia ja esittämään kysymyksiä enemmän pelanneiden valmentautumisesta. Petteri on paikalla n. 1,5 h klo 17.30 alkaen, muut valmentajat koko illan.

Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa 31.3. klo 10.00 mennessä. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä. Tilaisuus on jäsenille maksuton.

Tervetuloa!