Juniorileiri 3.-7.6.2024 – ilmoittautuminen käynnissä

GT ry, Juniorit, Opetus19.03.2024

Tervetuloa Golf Talman juniorileirille 3.-7.6.2024!

Leiri on tarkoitettu kaikille golfista kiinnostuneille tai golfia jo harrastaville 7-17 vuotiaille tytöille ja pojille. Otamme erityisesti huomioon nuorimmat, tulevat golfarit. Heille on tarjolla golfharjoittelun lisäksi perusliikuntataitojen hallintaa, pelejä ja aktivoivia harjoituksia.

Leirin aikana otetaan tavoitteeksi green card, jos sitä ei vielä ole. Leirille voi näin ollen osallistua vaikka aiempaa golfkokemusta ei ole yhtään. Tavoitteena on järjestää junioreille iloinen ja ikimuistoisen golfleiri, jolla kesä lähtee mukavasti käyntiin. Leirillä ryhmät muodostetaan taitotason mukaan ja pienimmätkin pääsevät ohjatusti tutustumaan pelaamiseen Par 3-harjoituskentällä. Leirin opetuksesta vastaavat kokeneet golfammattilaiset.

Leiri alkaa maanantaina 3.6. klo 9.00 infotilaisuudella Golf Talman Par 3–kentällä. Tarkat päiväohjelmat kerrotaan kunkin päivän alussa ja ne muodostetaan erilaisiksi eri tasoryhmille. Ohjelma leirillä päättyy päivittäin klo 16.00.

Tiedot mahdollisista sairauksista, jotka valmentajien tulee huomioida on hyvä lisätä varauksen lisätietoihin. Näin osaamme toimia paremmin tarpeen vaatiessa. Junioreille on hyvä laittaa mukaan täysi juomapullo sekä tietysti omat mailat ja muutaman pelipallo. Range/treenipallot sisältyvät leirimaksuun. Myös lippis tai muu hattu on todella tärkeä ja aurinkoisella ilmalla on hyvä ottaa mukaan myös aurinkorasvaa. Lounas sekä pieni välipala kuuluvat hintaan.

Leirimaksu on 295 € ja ilmoittautuminen onnistuu golfkoulun varausjärjestelmässä täällä.

Leirin vastuuvalmentajina toimivat Ben Sundelin tai Peter Puhakka.

Lisätietoja:

Golf Talman valmennustoimikunta
Kari Manninen ([email protected] / 0400 837 048)
Maja Selin ([email protected] / 0500 878 187)