Junnut valmistautuvat mestiksiin

(tyhjä)30.07.2015

Golf Talman mestaruuskisat alkavat huomenna! Juniorit harjoittelivat keskiviikkona Masterilla ja lyönnit näyttivät olevan kaikilla kovassa iskussa. Saimme vaihdettua harjoitusten lomassa muutaman sanan myös Golf Talman hallitsevan miesten mestarin Elias Haukan kanssa.

DSC_0562

Voitit viime vuonna miesten mestikset. Mitä vuoteen on kuulunut?

”Olen treenannut kovasti ja koitan voittaa tänä vuonna uudestaan. Tavoitteeni on pelata kaikki kolme kierrosta alle parin. Jos sattuu hyvin käymään, se voi riittää voittoon, mutta joukosta löytyy kovia haastajia.”

Miten olet harjoitellut?

”Olen putannut ja keskittynyt siihen että puttaus toimii. Nyt se tuntuukin toimivan ja pallo uppoaa. Lyöntejä on lyöty ja myös fysiikkaa on tehty jonkin verran.”

Miten mestikset eroavat muista kisoista?

”Tietenkin oman klubin mestaruudesta haluaa pelata. Mestikset eroavat siinä että seuran ulkopuolisia pelaajia ei ole ja myöskään ranking pisteitä ei jaeta.”

Mitä muita kilpailuja pelaat? Koska aloitit kilpailemisen?

”Pelaan Finnish Touria ja Finnair Junior Touria. Pelaamisen aloitin yhdeksän vuotiaana. 15-vuotiaaksi asti pelasin jääkiekkoa, mutta silloin päätin alkaa panostaa golfiin —ja golfista tuli ykköslajini.”

Mitä hyötyä jääkiekkotaustasta on ollut golfissa?

”Fysiikka on varmasti paljon parempi, kuin mitä se olisi ilman jääkiekkotaustaa. Fysiikka auttaa jaksamaan pitkätkin kierrokset.”

Lähes kaikkialla Suomessa pelataan tulevana viikonloppuna seuramestaruuskilpailut ja etsitään pelaajien joukosta vuoden 2015 mestaria. Golf Talma toivottaa kilpailumenestystä Eliakselle ja jokaiselle mestiksiin osallistuvalle Golf Talman pelaajalle!