Katsele olympiagolfia televisiosta ja tule itsekin ilmaiseksi kokeilemaan Talmaan 22.8. klo 18

(tyhjä)09.08.2016

Olympialaisten golfkilpailut näkyvät televisiossa iltapäivisin 11.-13.8. ja 17.-19.8. Voit katsella mallia ja seurata suomalaistenkin menestystä. Mukana on myös Talman edustajat Ursula Wikströn ja Noora Tamminen.

Talma järjestää mahdollisuuden kokeilla ilmaiseksi golfia maanantaina 22.8. klo 18 lähtien Par 3 kentällä. Paikalla on ohjaamassa golfopettaja ja seuran hallituksen jäseniä.

Välineet saat lainaksi Par 3-kentän caddiemasterilta. Päälle säähän sopiva ulkoiluasu ja vaikka lenkkikengät. Golfpro ja seuran edustajat ohjaavat putin ja svingina saloihin tunnin verran ja sen jälkeen on mahdollisuus kiertää Par 3-kenttää jonkun seuran jäsenen ohjauksessa.

Talma tarjoaa osallistujille kahvit ja pullan.

Tilaisuuteen on ilmoittauduttava järjestelyjen vuoksi sähköpostilla [email protected] viimeistään pe 19.8.

Green Card kurssit

Samalla Par 3-kentällä järjestetään Green Card-kurssi 27.-28.8. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen.

Harjoituskierros kapteenin ysi isolla kentällä

Green cardin tai yli 36 tasoituksen omaaville järjestetään ma 29.8. klo 18 kapteenin ysi, jossa on mahdollisuus pelata ohjatusti yhdeksän reikää suurella kentällä. Ryhmään otetaan ohjaajan lisäksi enintään kolme henkilö lähtöä kohden. Kapteenin ysille on ilmoittauduttava myös etukäteen [email protected]

Talma tarjoaa kapteenin ysin erittäin edullisesti 10€/henkilö.

Jäseneksi liittyminen Golf Talmaan

Jäseneksi Golf Talmaan voi liittyä täällä. Aikuisten koko kauden jäsenmaksu on 97€ ja sen lisäksi tulee liittymismaksu 20€, joka maksetaan vain kerran liittymisen yhteydessä.

Syyskuun alusta lähtien jäsenmaksu on vain 20€ loppukaudeksi.