Kausi käyntiin avaustapahtumassa ja -kisassa

GT ry, Kilpailut24.04.2023

”Milloin kentät avautuvat ”arvauskisassa jotkut leukailivat, että josko kentät avautuisivat Juhannukseksi. Onneksi totuus on toisenlainen ja kentät sekä ravintola aukesivat 21.4. Toki pessimismiä oli meilläkin sen verran, että päätimme virallisen avaustapahtuman ja -kisan pidettäväksi 6.5.2023. Perimmäinen syy hivenen myöhäisemmälle ajankohdalle oli, että avaustapahtuma tulee pitämään sisällään ennätyspaljon erilaisia aktiviteetteja.

Golf-kausi 2023 polkaistaan kunnolla käyntiin lauantaina 6.5. koko Talman yhteisessä avaustapahtumassa. Päivä avataan klubilla klo 11.00, jolloin Golf Talma Oy:n puheenjohtaja Mika, Ry:n pj Arto ja toiminnanjohtaja Ismo kertovat odotuksiaan alkavasta kaudesta. Paikalla on myös seuramme kapteeni Elias, Talman pääkenttämestari Esa ja valmentajia. Oivallinen tilaisuus esittää heille kommentteja ja kysymyksiä kaudesta 2023. Tapahtuman avaus päättyy lipunnostoon ja kapteenin avauslyöntiin.

Ja koska kutsumme avajaisia tapahtumaksi, on ohjelmassa paljon muutakin:

Klo 11.30-13.00

  • Jos kaipaat pikku parannusta svingiisi on klubin rangella Golf Talman valmentajia pitämässä maksuttomia opetusklinikoita halukkaille
  • Pitäisikö ennen kierrosta tai lyöntiharjoituksia lämmitellä tai haluatko opetella muuten vain laitteiden käyttöä? Rangen kuntolaitteiden käyttöön tulee vinkkejä antamaan Markus Sipoon Sykkeestä klo 11.30 ja 12.30 20 minuutin lämmittelyillä.
  • Klubin puttigreenillä otat hyvät puttausvinkit kapteeni Eliakselta haltuun. Mukana on myös seuramme ammattilaispelaajia.
  • Rangella tarjoamme avaustapahtuman aikana maksutta 100 korillista pallojoa.
  • Kolottaako lihaksia tai naksuuko nivelet? Klubilla Petteri Kytölän Osteopatiaklinikalta itse Petteri on esittelemässä lihasten paikallisia Cryo-huippukylmähoitoja, ps. katso jäsentarjous koko kaudeksi täällä.
  • Tiedätkö, että sinussa on muutakin kuin 60 % vettä? Klubilla Sipoon Sykkeestä Anton tekee halukkaille inBody970 -mittauksia (hinta 30 euroa). Niissä selviää kehosi koostumus ja alueet, joita kannattaa kehittää.
  • ProShopissa on erikoistarjouksia vain avajaistapahtuman ajan, älä missaa niitä!
  • Tule maistamaan uuden ravintoloitsijan herkkutarjontaa ja saattaapa mukana olla tarjouksiakin.
  • Klo 10 avautuu takakonttikirppis, jossa voit myydä itselle tarpeettomia golfvarusteita tai –välineitä. Paikkoja on 16 ja myyntipaikkasi pääset varaamaan etukäteen Nexgolfista 5.5. mennessä.
  • Eikä siinä vielä kaikki, sillä ensimmäiset 200 tapahtumaan osallistuvaa saavat GT tiipussit ja kaikkien paikalla käyneiden kesken arvotaan pallopaketteja

Avauskilpailu

Avauskilpailu pelataan Master-kentällä 6.5. klo 12.30 alkaen väliaikalähtöinä ja mukaan mahtuu 108 pelaajaa. Kilpailu pelataan tasoituksellisena lyöntipelinä. Lue kilpailun kutsu täältä ja ilmoittaudu mukaan NexGolfissa.