Klubin uusi harjoitusalue avataan maanantaina klo 12.00

(tyhjä)28.07.2023

Laakso 1 ja Master 1 lyöntipaikkojen väliin sijoittuva uusi harjoitusalue avataan tulevana maanantaina 31.7. klo 12.00. Alue soveltuu lähipelin harjoittelun lisäksi hyvin myös ennen pelikierrosta tapahtuvaan lämmittelyyn. Harjoitusalueella on kolme viheriötä, joista yksi on tarkoitettu ainoastaan puttaamiseen, toinen chippaamiseen ja kolmas pitch-lyöntien harjoitteluun (ks. oheinen karttakuva). Alueella on myös kaksi bunkkeria pitch-viheriön ympärillä. Harjoitusalueen koko on yli 10 000 neliömetriä.

Harjoitusalueen reunalle on tehty istutusalue, johon on istutettu runsaasti kasveja tuomaan viihtyisyyttä ja ilmettä alueen käyttäjille ja pelikierrokselle lähtijöille. Istutetut kasvilajit ovat tuivio, keijuangervo, rinneangervo, koivuangervo, rohtokataja, pensashanhikki ’Goldteppich’, rungollinen sirotuomipihlaja, jalopähkämö, keltapäivänlilja, jaloangervo ’Brautschleier’ ja jaloangervo ’Cattleya’.

Lähipelialueet ovat vapaasti pelioikeutettujen ja osakkaiden käytössä sekä greenfee-pelaajille 60 minuuttia ennen lähtöaikaa. Muille pelaajille lähipelimaksu on 15 euroa päivä. Maksun voi suorittaa Mobilepayllä numeroon 43431 tai käyttämällä oheisessa kuvassa olevaa QR-koodia. Maksua suorittaessa kommenttikenttään tulee kirjoitaa ”Lähipelimaksu ja pelaajan nimi”.