Talmalla vahva edustus Ladies European Tourin kisassa Aura Golfissa

Edustuspelaajat13.07.2021

Kuva: Golfliitto/Aura Golf

Tulevana viikonloppuna pelataan Turun Aura Golfissa Ladies European Tourin kilpailu, jossa nähdään peräti kolme Golf Talman edustuspelaajaa. Kilpailussa mukana Talmasta ovat Niina Liias, Noora Komulainen ja Ursula Wikström. Yhteensä kilpailussa on yhdeksäntoista suomalaista pelaajaa. Koko pelaajamäärä Turun Ruissalossa on 112 pelaajaa.

Kiinnostavaa kilpailussa on talmalaisittain myös valmentaja Petteri Nykyn panos pelaajien taustalla. Nooran ja Ursulan lisäksi Petteri valmentaa Auraan myöskin saapuvaa Matilda Castrénia, joka on viime aikoina menestynyt hyvin LPGA:n kiertueella Yhdysvalloissa. Löytyypä talmalaisia myös kisaorganisaatiosta, kun kilpailun järjestelyissä taustalla pitkää päivää painaa Mika Wikström vaikuttaen mm. kentän peluuttamiseen, merkintöihin ja moniin muihin kisan onnistumiseen liittyviin asioihin, jotka eivät näy niinkään suoraan suurelle yleisölle.

Parasta tapahtuma on paikan päällä, joten kaikki talmalaiset nyt runsain joukoin kannustamaan Unskia, Nooraa ja Niinaa Turkuun Ruissaloon paikan päälle. Tapahtumaan on katsojilla vapaa pääsy. Uutisia ja lisätietoja tapahtumasta ja saapumisesta Ruissaloon saat kisasivuilta täältä

Kilpailua voi seurata myös kotoa käsin vastaanottimien äärestä, josta löytyy lisätietoa täältä

Tästä linkistä löytyy Golfpisteen juttu siitä missä Aura Golfin kasvatit arvioivat olevan kilpailun ratkaisuväylät

Alla olevilla kisatapahtuman videoilla Ursulan ja Nooran tunnelmia ennen kilpailua.