Koululaiset tutustuvat golfiin syyskuussa – tule mukaan avustajaksi

GT ry21.08.2023

Golf Talma ry järjestää syyskuun puolivälissä tutustumistapahtuman Keravan kaikille 4. luokkalaisille Par 3-kentällä. Yhteensä noin 400 oppilasta on tulossa vierailulle 10 ryhmään jaettuna viitenä arkipäivänä alkaen maanantai 11.9. aamupäivästä ja päättyen iltapäivään perjantaina 15.9. Yhden ryhmän vierailu kestää n. 2,5 tuntia.

Tapahtuma on ilmainen kouluille, Golf Talma ry ja Keravan kaupunki vastaavat tapahtuman kustannuksista. Opetuksesta vastaa Mikko Imponen mutta turvallisuudesta huolehtimiseen tarvitaan jokaiseen ryhmään 8–10 avustajaa, jotka valvovat ja avustavat oppilaita opetuksen aikana ja kun lähdetään kiertämään Par 3-kenttää pienemmissä ryhmissä.

Onko sinulla mahdollisuus tulla mukaan järjestämään oppilaille mukava aamu- tai iltapäivä golfin parissa? Avustajien tärkein tehtävä on huolehtia oppilaiden turvallisuudesta ja avustaa heitä tarvittaessa. Järjestämme ennen kunkin ryhmän saapumista lyhyen infotilaisuuden, jossa käydään läpi kaikki käytännön asiat.

Seura tarjoaa jokaiselle avustajalle lounaan klubiravintolassa joko ennen vuoroa tai sen jälkeen. Jos sinulla on mahdollisuus olla mukana sekä aamu- että iltapäivällä, saat lisäksi 20 euron lahjakortin pro shopiin. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua useampana päivänä, sekin sopii mainiosti.

Avustajaksi ilmoittaudutaan NexGolfin kautta. Kilpailukalenterista löytyy jokainen ryhmä erikseen.