Koululaiset tutustuvat golfiin elokuussa – tule mukaan avustajaksi

GT ry, Juniorit, Seniorit28.07.2022

Golf Talma ry järjestää elokuun loppupuolella tutustumistapahtuman Sipoon kaikille 3. ja 4. luokkalaisille Par 3-kentällä. Yhteensä noin 600 oppilasta on tulossa vierailulle 12 ryhmään jaettuna kuutena arkipäivänä alkaen maanantai 22.8. aamupäivästä ja päättyen iltapäivään maanantaina 29.8. Yhden ryhmän vierailu kestää n. 2,5 tuntia.

Tapahtuma on ilmainen kouluille, Golf Talma ry ja Sipoon kunta vastaavat tapahtuman kustannuksista. Sipoon Säästöpankkisäätiö tukee projektia 2 000 eurolla. Opetuksesta vastaa Lasse Tynkkynen, mutta turvallisuudesta huolehtimiseen tarvitaan jokaiseen ryhmään 8-10 avustajaa, jotka valvovat ja avustavat oppilaita kun lähdetään kiertämään Par 3-kenttää pienemmissä ryhmissä.

Onko sinulla mahdollisuus tulla mukaan järjestämään oppilaille mukava aamu- tai iltapäivän golfin parissa? Avustajien tärkein tehtävä on huolehtia oppilaiden turvallisuudesta ja avustaa heitä tarvittaessa. Järjestämme ennen kunkin ryhmän saapumista lyhyen infotilaisuuden, jossa käydään läpi kaikki käytännön asiat.

Seura tarjoaa jokaiselle avustajalle lounaan klubiravintolassa joko ennen vuoroa tai sen jälkeen. Jos sinulla on mahdollisuus olla mukana sekä aamu- että iltapäivällä, saat lisäksi 20 euron lahjakortin pro shopiin. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua useampana päivänä, sekin sopii mainiosti.

Avustajaksi ilmoittaudutaan NexGolfin kautta. Kilpailukalenterista löytyy jokainen ryhmä erikseen.

Terveisin,
Bruno Falk
senioritoimikunta