Kysymyksiä ja vastauksia hyvinvointiurheilun kehittämishankkeesta

Q&A HYVINVOINTIURHEILUN KONSEPTISTA

#hyvinvointiurheilua ympäri vuoden
#12kk golfkausi

Q: Mitä tarkoittaa hyvinvointiurheilua ympäri vuoden ja 12kk golfkausi?
A: Tuotamme enemmän valmennuspalveluita myös talvella. Tätä tullaan kehittämään ensi talvesta alkaen. Jos ennen on keskitytty lähes pääosin kesään, niin nyt tarjotaan valmennuspalveluita enemmän myös ympäri vuoden.

Q: Mitä hyvinvointiurheilulla ja termillä hyvinvointiurheilua ympäri vuoden tarkoitetaan?
A: Se on Golf Talman golfvalmennuksen kehitysprojekti, jossa golfkoulun valmennustarjontaa laajennetaan pitämään sisällään perinteisen golfvalmennuksen lisäksi myös lihaskuntoharjoittelua, liikkuvuustreeniä ja kehonhuoltoa. Toki panostamme enemmän myös perinteiseen golfin tekniikkaharjoitteluun. Jatkossa tulee myös sosiaaliseen ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä sisältöjä tarjolle. Näkökulma on laajennettu siis lähtemään golfaajan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Q: Milloin niitä valmennuksia tulee lisää? Milloin tämä alkaa?
A: Uusia palveluja on jo meidän uudessa verkkokaupassa, mutta varsinaisesti niitä aletaan nyt kehittää ja jatkossa niitä tulee enemmän myös talvella. Varsinainen toiminnan kehittäminen 12 kk:n golfkauden ja Hyvinvointiurheilua ympäri vuoden teemojen mukaisesti pääsee käyntiin syksyllä. Matka on vasta alussa.

Q: Mistä voi saada lisätietoa tästä?
A: Esimerkiksi meidän uusilta kotisivuilta ja verkkokaupasta.

Q: Mistä tuotteita voi ostaa?
A: Golf Talman verkkosivuilla sijaitsevasta verkkokaupasta.

Q: Kenelle tämä on tarkoitettu?
A: Kaikille golfareille taitotasoa, tavoitetasoa ja ikää katsomatta.

Q: Missä tiloissa nämä tapahtuu?
A: Golfharjoitukset tapahtuvat ulkona Golf Talman harjoitusalueilla ja kentillä varauksen yhteydessä ilmoitettavissa paikoissa, upouudessa Par 3 -kentän yhteydessä sijaitsevassa Trackman Studiossa, hieronta pukuhuoneissa, fysiikkaharjoittelut kesällä ulkona tenniskentillä ja muualla klubialueella sekä erikseen ilmoitettavissa paikoissa ja osa tunneista syksyllä Isoon kabinettiin avattavassa talviharjoittelutilassa. Tulemme järjestämään osan tapahtumista myös kumppaneidemme tiloissa. Paikka ja aika ilmoitetaan aina valmennuksen tarkempien tietojen yhteydessä.

Q: Millä hanketta on rahoitettu ja rahoitetaan?
A: Kehityshankkeeseen on saatu Business Finlandin tukea ja osa toiminnasta rahoitetaan hankkeen omavastuuosuudella. Myös golfkoulun tuottoa käytetään valmennuksen ja hyvinvointipalvelujen kehittämiseen.