Midtourin kausi päätökseen – Huttunen kauden menestyjä

Edustuspelaajat, Midit06.09.2021

Midien kausi tuli henkilökohtaisten kilpailujen osalta päätökseen Talissa pelatussa finaalikilpailussa. Paras talmalainen oli Joonas Huttunen (73-70, T4).

”Tali upeassa kunnossa ja syyskeli mitä mainioin. Ekana päivänä lyöminen keskinkertaista ja hyvällä puttaamisella pysyi tulos kasassa. Tokana päivänä lyömiseen löytyi hyvä ajatus ja 14 griiniosumaa olisi tarjonnut mahdollisuuden vielä parempaan tulokseen, mutta putteri ei totellut ensimmäisen päivän malliin.”, kertoo Joonas kisasta.

Huttunen oli myös paras talmalainen midien rankingissa sijoittuen koko kauden pisteillä sijalle viisi.

”Midtour-kausi olisi ollut hieman pettymys ilman Talin kilpailun onnistumista, sillä yksikään lyöntipelikilpailu ennen sitä ei ollut mennyt kummoisesti. Reikäpelien SM-kulta tietysti maistui
makealta, mutta oli hyvä saada onnistunut kisa sen päälle myös lyöntipelissä. Nyt voi olla Midtour-kauteen erittäinkin tyytyväinen ja siirtyä odottelemaan Laukaan joukkue-SM kisojen lisäksi ensi kesän midien EM-kisoja Ranskassa maajoukkuepaikan varmistuttua Talissa.”, Joonas kertoo tuntojaan koko kaudesta.