Naisten kisakausi käynnistyi 9.5.

(tyhjä)11.05.2015

Kauden avauskisan suosio yllätti järjestäjät positiivisesti. Laaksolla pelattuun kisaan ilmoittautui 40 reipasta naista ja mukana oli monta ensikertalaista. Pelimuotona oli pistebogey ja lisäksi pelattiin lähtöryhmien välinen joukkuekilpailu. Erikoiskilpailuna oli “lähimmäs kukkakoria” -kisa 13. väylällä.

Kisan jälkeen ravintolan täytti iloinen puheensorina. Keittiö oli tehnyt maittavan iltapalan ja sponsorit olivat lahjoittaneet todella mieluisat palkinnot. Sponsoreina olivat naisten alusvaatemerkki Missya ja kukka- ja mansikka-amppelit lahjoittanut Söderblomin puutarha. Kaikkien kesken arvottiin vielä joitakin arvontapalkintoja.

Pistebogeysarjan voitti Raija Arasjärvi ja seuraaviksi tulivat Satu Vesto ja Brita Metzger. Parhaasta scratchtuloksesta vastasi Mikaela Niskanen ja lähimmäksi kukkakoria pääsi Leena Kopu. Joukkuekilpailun voitti kuvan iloinen nelikko: Tiina Niemelä, Tia Seder, Raija Arasjärvi ja Tuula Kurvinen. Lämpimät onnittelu kaikille! Seuraavan kerran kisataan Naisten Sunnuntaina 7.6.

Tulokset löytyvät täältä