Niklas Lindströmiltä upea suoritus kansainvälisessä kisassa

Edustuspelaajat, Juniorit28.06.2019

Golf Talman Juniori Niklas Lindström, kuvassa vasemmalla, pelasi hienosti tällä kertaa Finnish International Junior Championship kilpailussa.

Junioreiden avoin SM-turnaus pelattiin välillä haastavan tuulisessa ja sateisessa säässä Vierumäen Cooke kentällä. Pelaajia oli Yhdysvalloista, Venäjältä ja monesta muusta maasta yhteensä yli 150, niistä Niklaksen Boys 16 sarjassa kisaamassa yli 60.

Ensimmäisen päivän Lindstöm pelasi yhden yli parin 73 mikä antoi hienon startin kisaan, näin ollen seuraavaan päivään lähdetään kuudennelta sijalta.
Niklaksen paras kierros osui kelin osalta haastavimmalle päivälle torstaille, tähän tuuleen ja sateeseen Niklas päätti tehdä viisi birkkua! Niistä kolmen putki väylille 12 – 14. Kierros pelattiin lopulta upeasti par tulokseen 72.
Perjantain finaalikierros aloitettiin hienosti birdiellä ja loppuun asti tasaisella suorituksella, bokia isompaa ei tullut millekään väylälle mikä kertoo paljon pelaajan tasaisuudesta ja talentista.

Niklas Lindström oli lopulta jaettu pronssimitalisti T3 ja taakse jäi monta loistavaa pelaajaa Suomesta ja ulkomailta. Tästä on todella hieno jatkaa kesää ja kautta.