Ohjeet NexGolf Mobile Scoresin käyttöön

Vieraspelaajat saavat tekstiviestillä tulospalvelukoodin ja ohjeet NexGolf-sovelluksen lataamiseksi. Talmalaiset kirjautuvat NexGolf -sovellukseen omilla tunnuksillaan.

Huom! Vain yhden pelaajan per lähtöryhmä tarvitsee kirjautua sovellukseen ja syöttää tulokset eli vain tulostensyöttäjän tarvitsee jatkaa ohjeen lukemista.

1. Vieraspelaaja, kirjaudu sisään NexGolf -sovellukseen syöttämällä tulospalvelukoodi käyttäjätunnus-kenttään ja hyväksymällä käyttöehdot. Talmalainen, avaa NexGolf -sovellus ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.

2. Kilpailut osiosta, alhaalta oikealta, löydät käynnissä olevat kilpailut. Jatka kohtaan ’Mobile Scores’ ja avaa oikean kisan tuloskortti.

Huom! Yhteislähdössä aloita tulosten syöttäminen oikealta aloitusväylältä!

3. Syötä tulokset kaikille ryhmän pelaajille kaikille rei’ille ja vahvista reikätulokset joka reiän jälkeen.

4. Kierroksen jälkeen tuloskortit ”allekirjoitetaan” kohdassa tuloskortit. Varmista ensin pelaajan kanssa, että tulokset ovat oikein syötetyt.

TEKNISET ONGELMAT

Mikäli sovelluksen kanssa tulee teknisiä ongelmia; esim. tulosten vahvistaminen ei onnistu tms., kokeile sulkea sovellus ja kirjatua uudelleen. Jos tämäkään ei auta, yritä tätä vielä hetken kuluttua uudelleen.

Mikäli ongelmat ovat ylitsepääsemättömiä, kirjaa tulokset perinteisesti pahvikortille ja palauta se caddiemasterille kierroksen jälkeen.