Oransseille tiille ja Par 3 kentälle oma slope

Info07.09.2017

ORANSSIT TIIT

Master ja Laakso kentillä on vuoden 2016 elokuusta lähtien ollut mahdollisuus pelata oransseilta tiiltä. Ne on tarkoitettu aloitteleville pelaajille, joille kentät ovat vielä hieman liian pitkiä pelata kauempana sijaitsevilta tiipaikoilta. Oranssilta tiiltä pelaaja useimmiten saa vältettyä esteet tai niiden sijainti helpottuu merkittävästi ja näin myönteinen pelikokemus saavutetaan helpommin. Oransseilta tiipaikoilta voi toki pelata kuka tahansa taitotasoon katsomatta.

Nyt oranssi tii on ”virallistettu” ja sille on saatu oma slope. Näin ollen tästä eteenpäin myös tasoituskierrosten pelaaminen oransseilta on mahdollista.

Slope-taulukot löytyvät klubilta muiden slope taulujen yhteydestä sekä kotisivuilta kenttien alta (Master ja Laakso).

Tuloskortissa ei tällä kaudella ole oranssien väylien pituutta eikä mahdollisuutta merkitä kierrosta oransseilta pelatuksi. Mikäli oranssilta tiiltä pelatun tasoituskierroksen kortin palauttaa laskettavaksi, tulee oranssi tii merkitä korttiin kirjoittamalla se siihen selvästi. Nexgolfissa tulosta syöttäessä, Laakso ja Master kentille löytyy oranssi tii.

PAR 3 SLOPE

Par 3 kenttä on jälleen tasoituskelpoinen ja siellä voi tiputtaa tasoitusta 37:een asti. Harjoituskentälle on myös oma slope taulukko, joka löytyy Par 3 kentän toimistosta sekä kotisivuilta täältä.