Osakasetu: Osakkaiden pelivaihto jatkuu kaudella 2019, nyt 3 vierasta mukaan

GT Oy, Info29.11.2018

Golf Talman, Kytäjä Golfin, Pickala Golfin, St. Laurence Golfin ja Vierumäki Golfin yhteistyö jatkuu kaudella 2019. Yhteistyön kautta kaikkien viiden kentän osakkaat saavat näin merkittävän edun.

Osakkeenomistajat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta ilman eri maksua golfkauden 2019 aikana. Etua voi hyödyntää osakerekisterin mukaiset osakkeenomistajat, jotka omistavat vähintään 50% osuuden osakkeesta. Etu on henkilökohtainen (ei voi siirtää) ja osakaskohtainen eikä etu ole käytettävissä osakkaiden omilla kentillä.

Yhteistyöstä on sovittu tällä erää kesän 2019 ajaksi. Peliajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä mennessään pelaamaan vieraskentälle yhteistyön merkeissä.

Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti.

Uudistuksena kaudelle 2019 on sovittu, että käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas viedä mukanaan samaan lähtöryhmään myös kolme vierasta, jotka saavat saman alennuksen joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille. Tämä kolmen vieraan viemisen etu on voimassa kaikilla muilla kentillä paitsi Vierumäellä (Vierumäellä voimassa olevan peliohjesäännön rajoituksen vuoksi). Vierumäelle osakas voi viedä edelleen yhden vieraan edellä mainitulla alennetulla hinnalla.