Osakaskyselyn tulokset

GT Oy, Info29.10.2021

 

Loppukesän 2021 aikana teimme osakkaille kyselyn, jossa kartoitimme osakkaiden näkemyksiä Golf Talman palvelutasosta ja sen kehittämisestä. Yhteensä 327 osakasta vastasi kyselyyn. Yhteensä Golf Talma Oy:ssä on osakkaita yli yhdeksänsataa, joten noin joka kolmas osakas vastasi kyselyyn. Kysely piti sisällään sekä monivalintatehtäviä että avoimia vastauskenttiä.

Suuret kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille. Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin Pro Shopin tuotepalkintoja. Tällä kertaa arpaonni suosi kolmea talmalaista, jotka ovat Timo Parkkisenniemi, Jari Idström ja Soila Toivanen. Palkituille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.

Avoimissa kysymyksissä tuli paljon ideoita ja näkemyksiä Golf Talman kehittämiselle. Näkemykset keskittymisestä kenttien kehittämiseen korostuivat vastauksissa, joskin myös monia muita asioita nostettiin ylös kehitystoiveissa kuten esimerkiksi kastelujärjestelmä, klubirakennus ja kiinteistöt sekä harjoitteluolosuhteet. Erityisen tyytyväisiä tällä hetkellä oltiin viheriöihin ja kentänhoitoon, mutta myös monet muutkin osa-alueet saivat useita myönteisiä arvioita. Avoimilla kysymyksillä kysyttäessä myös vastausten jakautuminen on laajaa, eikä tarkoituksena ollutkaan laittaa asioita tässä kohtaa absoluuttiseen tärkeysjärjestykseen pakottamalla vastaajia valitsemaan itselle tärkeimpiä kohteita valmiiksi annetuista vaihtoehdoista, vaan paremminkin saada yleisempää kuvaa osakkaiden näkemyksistä.

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan monivalintatehtävien vastausten jakautumisen.

osakaskyselyn yhteenveto