Osakasvaihto-ohjelma käyntiin – myös pelioikeuden vuokraajille etua

GT Oy15.05.2020

Golf Talman, Pickala Golfin, St. Laurence Golfin ja Vierumäki Golfin välinen osakasvaihto on käynnistetty kaudelle 2020.

Mukana olevien kenttien osakkeenomistajat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta ilman eri maksua golfkauden 2020 aikana. Etua voi hyödyntää osakasluettelon mukaiset osakkeenomistajat, jotka omistavat vähintään 50% osuuden osakkeesta. Etu on henkilökohtainen ja osakaskohtainen eikä etu ole käytettävissä osakkaiden omilla kentillä.

Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän vieraspelisäännön mukaisesti. Golf Talmassa vierapelaajat voivat varata lähtöaikoja 3 päivää etukäteen. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä osakasvaihtoa hyödyntäessään.

Käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas tuoda mukanaan samaan lähtöryhmään myös enintään kolme vierasta, jotka saavat saman alennuksen joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille (pl. Vierumäki, jossa vain yksi vieras saa alennuksen). Golf Talmassa kaudella 2020 osakkaan vieraiden green fee samassa lähtöryhmässä on 39 euroa.

Pelioikeutetulle myös etua

Uutena yhteistyömuotona nyt myös pelioikeuden vuokraajat saavat etuja. Vuokrapelioikeudella pelaavat saavat pelata kullakin kumppanikentällä kaksi kierrosta hintaan 30 euroa kierros. Etu on voimassa kausittain 15.5. alkaen ja on luonnollisesti myös henkilökohtainen.