Pelaaja Ensin –tyytyväisyyskysely Golf Talmalaisille

GT Oy, GT ry, Info24.05.2018

Golf Talmassa asiakaspalautetta jäseniltä sekä vieraspelaajilta on viime vuosina kerätty ”Pelaaja Ensin”- palautetyökalulla. Sen toimittaa tanskalainen Players 1st, joka on myös Suomen Golfliiton projektikumppani. ”Pelaaja Ensin” on osoittautunut erittäin toimivaksi välineeksi ja tämän vuoksi Golf Talma on päättänyt jatkaa sen käyttöä tänäkin vuonna.

”Pelaaja Ensin” –tyytyväisyyskysely antaa meille mahdollisuuden hyödyntää asiakkaiden kokemuksia golfyhteisöstämme ja seurata kehitystämme. Haluamme edelleen parantaa tietämystämme niistä olosuhteista ja tekijöistä, jotka vaikuttavat pelaajiemme kokemuksiin. Tämä tieto antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää golfyhteisöämme sellaiseksi, jossa pelaajat ovat etusijalla ja saavat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Golf Talman kaikille täysikäisille jäsenille palautekysely lähetetään sähköpostitse kerran tämän golfkauden aikana siten, että sen saa kerrallaan aina yksi kolmannes jäsenistä. Ensimmäiset kutsut kyselyyn lähtevät tiistaina 29.5., seuraavat kutsut 24.7. ja viimeinen kolmannes jäsenistä saa kutsun 25.9. Vastauksenne käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojanne käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille.

Kyselystä on karsittu kysymyksiä viime vuodesta eli se on tällä kaudella hieman keveämpi vastata ja toivomme, että mahdollisimman moni antaa sen kautta palautetta.

Palauteterveisin,
Golf Talma Oy ja Golf Talma ry