Saate Golf Talma Oy:n yhtiökokouskutsuun

GT Oy, Kokoukset27.10.2020

Golf Talma Oy:n yhtiökokous ja varotoimet yhtiökokouksen pitämiseksi

Koronaviruksen (Covid-19) aiheuttamasta pandemiasta johtuen, Golf Talma Oy:n hallitus on päättänyt pitää yhtiökokouksen poikkeusjärjestelyin 5.11.2020 klo 18.00 Golf Talmassa. Yhtiökokousjärjestelyissä ryhdytään varotoimiin, jotta yhtiökokous voidaan pitää osakkeenomistajien terveys ja turvallisuus huomioiden, ja se voi päättää esityslistan mukaisista asioista.

Kehotamme tämän hetkisen yleisen käytännön mukaisesti osakkeenomistajia vakavasti harkitsemaan kokouspaikalta poisjäämistä, sillä kokous voidaan järjestää vain, jos kokouksen osallistujamäärä paikan päällä on viranomaisten määräämissä kokoontumisrajoissa. Kokouksessa tulee olemaan paikalla vähintäänkin Golf Talma Oy:n hallituksen puheenjohtaja, joka on myös Golf Talma Oy:n osakkeenomistaja, jotta yhtiökokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus tulevat täytettyä.

Kokous on seurattavissa Teamsin välityksellä alla olevasta linkistä. Yhteys kokoukseen aukeaa klo 17.45 kokouspäivänä. Teamsin kautta ei voi osallistua kokoukseen sen virallisena kokousedustajana. Kirjaudu Teamsiin omalla tai osakasyrityksen nimellä. Teamsin kautta seuraavien mikrofonit mykistetään järjestäjien toimesta, jotta saamme häiriöttömän linjan kuulumaan kaikille kokousta etänä seuraaville.

Teams-linkki

Kokousmateriaalit ovat nähtävillä Golf Talman verkkosivuilla 28.10.2020 alkaen.

Näiden varojärjestelyjen vuoksi kerrottakoon jo tässä kirjeessä ja kutsussa, että Golf Talma Oy:n hallitus tulee esittämään yhtiökokouksen päätöksentekoa varten seuraavaa:

  • Hallitus esittää yhtiökokoukselle, että Golf Talma Oy:n yhtiövastike vuodelle 2021 on 860 euroa sisältäen arvonlisäveron (ei muutosta edelliseen vuoteen).
  • Kokouksen esityslistalla ei ole käsiteltäviä asioita kohdassa Muut asiat.

Yhtiökokouksessa noudatetaan mm. seuraavia erityisjärjestelyitä yhtiön osakkeenomistajien ja henkilöstön terveyden suojelemiseksi ja turvallisuuden varmistamiseksi:

  • Osakkeenomistajat voivat lähettää etukäteen yhtiökokouksessa käsiteltäviin asioihin liittyviä kysymyksiä yhtiön johdolle osoitteeseen [email protected]
  • Yhtiökokous pidetään lyhyenä ja tiiviinä. Aikaisemmin suunnitellut esitykset on nähtävissä Golf Talma Oy:n verkkosivuilla
  • Yhtiön hallituksen, johdon ja henkilökunnan osallistuminen rajoitetaan vähimpään mahdolliseen
  • Yhtiökokouksessa ei ole tarjolla kahvia tai virvokkeita eikä sen yhteydessä järjestetä muuta ohjelmaa
  • Kokous on seurattavissa Teamsin välityksellä yllä olevasta linkistä
  • Golf Talma Oy noudattaa kokousjärjestelyissä viranomaisten ohjeita