Senioreiden ensimmäinen klubiottelu pelattu

Kilpailut, Seniorit28.05.2021

Tiistaina pelattiin Nevaksessa perinteinen kolmen seuran senioreiden välinen pistebogey-kisa 16 hengen joukkuein. Lopputuloksiin otettiin huomioon 12 parasta tulosta ja näistä piti neljän tuloksen olla naisten tekemiä, jos mahdollista. Tätä klubien välistä peliä on pelattu vuodesta 1996 lähtien ja nyt oli vuorossa 50. kerta kun Nevas Golf, Virvik Golf ja Golf Talma pelasivat kiertopalkinnosta. Kesän alussa pelataan pistebogey-kisa ja kesän loppupuolella tasoituksellinen lyöntipeli-kisa.

Tiistain kisa pelattiin Nevaksen Rapu-Karppi kenttäyhdistelmällä mukavan peli-ilman vallitessa koko päivän. Osallistujia Nevaksessa oli kaikkiaan 48 pelaajaa, joista 24 parhaan miehen ja 12 parhaan naisen tulos huomioitiin.

Nevas Golfin seniorit voittivat kisan 394 pisteellä, Golf Talma oli toinen 370 pisteellä ja Virvik Golfi kolmas 346 pisteellä. Kaksitoista parasta Nevaksen senioria pelasi Rapu-Karppi kentän keskimäärin 32,8 bogeypisteellä, Golf Talmalaiset pelasivat keskimäärin 30,8 bogeypistettä ja Virvik Golfilaiset 28,8 bogeypistettä. Koko joukon parhaan pistebogey-tuloksen teki Golf Talman Pekka Joronen, 40 bogey-pistettä.

18 vuotta vanha kiertopalkinto on nyt tämän kesän Nevaksen klubilla, lyöntipeli järjestetään Virvik Golfissa elo-syyskuussa. (Vanha, jo 1996 hankittu pytty on edelleen jonkin seuran hyllyssä kolmen perättäisen voiton seurauksena, mutta ei ole vieläkään tiedossa, minkä seuran (tai pelaajan), eikä sitä ole vuoden 2002 jälkeen löytynyt.)