SM-kultaa Talmaan ja muita hyviä sijoituksia

Edustuspelaajat27.07.2021

Golf Talma sai taas kultaisen mitalin SM-kilpailuista. Tällä kertaa voittajana toimi Niklas Lindström, joka voitti alle 18-vuotiaiden reikäpelin mestaruuden Aulangon kentällä. Finaalissa Niklas voitti Pirkkalan Vertti Perälän viimeisellä reijällä. Onnea mestaruudesta!

Midien lyöntipelin SM-kisoissa parhaana Talmalaisena palloa reikään pyöritteli Elias Haukka (71-76-71, T6). Kisoja vähän tänä vuonna pelannut Elias pelasi raporttien mukaan solidia golfia ja kuumemmalla putterilla tulos olisi voinut olla vielä napsun parempi. Kisan taso oli kova, sillä voiton vei Keijo Jaakola tuloksella -10.

Allekirjoittanut sohi palloa eteenpäin Keimolassa pelatussa Nordic Leaguen kisassa. Tuloksin 74-73-69 kilpailussa irtosi sijoitus T13. Keimolan viheriöt olivat huippukunnossa ja kaltevuuttaa kyseisistä viheriöistä ei todellakaan puutu. Onneksi kulmarauta oli myötämielinen ja viimeisenä päivänä hyvä lopetus hinasi sijoitusta jonkin verran ylöspäin. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia.