Talma Golf Academy esittäytyy

Info, Opetus30.04.2024

Hei kaikille Golf Talman jäsenille Jeah Golfin puolesta! Olemme todella innoissamme tulevasta golfkaudesta Talman upeissa harjoitusolosuhteissa. Voimme ylpeänä esitellä teille huipputiimin kokeneita ja kouluttautuneita opettajia, jotka auttavat pelisi kanssa tulevaisuudessa. Olemme suunnitelleet teille monipuolisen opetustarjonnan, joista tässä muutamia vinkkejä tulevaan kauteen valmistautumiseen.

Opettajaesittely

HEINI HAAPALA on opettanut golfia jo vuodesta 1999. Maajoukkuevalmentajana useita vuosia toiminut Heini on kirjoittanut mm. Heinin Golfkirjan: Kohti täydellistä svingiä (Otava 2022), julkaissut Heinin Golf Apin sekä kehittänyt golfpilates-valmennusmenetelmän golfsvingin kehittämiseksi. Lisäksi hän toimii Suomen Golfliiton golfopettajakouluttajana.

ARI SAVOLAINEN on on University of Floridan ”Gator” (BA) ja on pelannut ammattilaisena useita vuosia eri ammattilaiskiertueilla. Hän pelasi muun muassa ensimmäisenä suomalaisena Aasian Tourilla. Ari on opettanut ja valmentanut golfia vuodesta 2007 ja toimii nykyään Liettuan maajoukkueen päävalmentajana. Ari antaa Talmassa yksityisopetusta, vetää viikkotreenejä sekä Train like a Pro”-valmennusta tavoitteellisesti pelaaville.

PETER ”PUHIS” PUHAKKA on opettanut ja valmentanut Golf Talmassa vuodesta 2022. Puhiksella on kolme SM-mitalia ja pitkä peliura golfammattilaisena antaa hyvät edellytykset opettamiseen. Puhis on kiinnostunut ennen kaikkea pelitaitojen kehittämisestä. Puhiksen rento ja positiivinen opettamisen ote sopii kaiken tasoisille pelaajille.

BEN SUNDELIN on pelannut golfia 27 vuotta ja toiminut golfopettajana 10 vuotta. Ben on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja kouluttautuu jatkuvasti ylläpitäen viimeisintä tietotaitoa golfin trendeistä. Ben on erikoistunut svingin voimantuottoon ja käyttää opetuksessaan TrackMan-pallotutkaa parhaan mekaniikan löytämiseksi. Valmennuksessa Ben uskoo sekä pitkäjänteisyyteen kaiken tasoisten pelaajien kanssa.

PETTERI NYKKY on Talman pitkäaikainen opettaja. Petteri keskittyy pääosin ammattilaispelaajiin ja valmentaa useaa Suomen huippupelaajaa, joista mainittakoon Lauri Ruuska Talman omien edustuspelaajien Noora Tammisen ja Ursula Wikströmin lisäksi. Mainittakoon vielä, että Nykky ansaitsi hiljattain Suomen Leijonan ritarimerkin pitkästä, menestyksekkäästä valmennusurastaan Salibandyssa ja golfissa. Nykyn valmennukseen on mahdollista päästä mukaan ”Train like a Pro”-valmennuksissa.

Opetuksia kesä 2024

KESÄTREENIRYHMÄT

Kesän treeniryhmissä treenataan viikoittain neljänä peräkkäisenä viikkona. Voit valita tunnin tai 1,5 tunnin treeniryhmän. Ryhmiä järjestetään touko-, kesä- ja elokuussa. Sisällöt vaihtuvat jaksoittain ja parhaan kokonaisuuden saat, kun osallistut kaikkiin jaksoihin.
Ryhmäkoko on 4-6 henkilöä. 1,5 tuntia kestävässä treenissä on 45 minuuttia rangeharjoittelua ja 45 minuuttia lähipeliä (kahden opettajan treeneissä toisella opettajalla on vastuu svingistä ja toisella lähipelistä).
Ryhmäkoko: 4-6 henkilöä/opettaja
Hinta:
135 € / 4×1,5h (neljänä peräkkäisenä viikkona) tai
95 € / 4x1h (neljänä peräkkäisenä viikkona)
Opettajina toimivat: Heini Haapala, Peter Puhakka ja Ben Sundelin

Ilmoittautuminen täällä.

LAUANTAITREENIT

Lauantaitreeneissä treenataan monipuolisesti eri osa-alueita erilaisin harjoittein kahden tunnin opetuksessa. Ryhmäkoko on 4-6 henkilöä, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen otteen opetukseen.
Esimerkkiaikataulu:
10:00 Lähipelitreeniä
11:00 Svingitreeniä
12:00 Treenit päättyvät

Treenin hinta: 50 € / 2h
Ryhmäkoko: 4-6 henkilöä/opettaja
Jos opettajia on kaksi, treeni koostuu tunnin opetussetistä molempien opettajien opetuksessa.

Ilmoittautuminen täällä.

VIIKKOTREENIT

Viikkotreeneissä teemat vaihtuvat viikottain ja voit osallistua sinua kiinnostaviin teemoihin. Opetuksessa käytetään monipuolisia harjoitteita, mutta saat aina henkilökohtaista palautetta tekniikoistasi. Treenit alkavat noin 30 minuutin lähipelitreenillä ja päättyvät noin tunnin svingitreeniin.
Viikkotreenin hinta: 35 € / 1,5h
Ryhmäkoko: 4-6 henkilöä
Teeman löytyvät varauskalenterimme Viikkotreeni-infosta.
Opettajina: Heini Haapala / Peter Puhakka

Ilmoittautuminen täällä.

TRAIN LIKE A PRO-VALMENNUS

Ylpeänä esittelemme Train like a Pro-valmennuskonseptin tavoitteellisesti harjoittelevalle. Nyt kenellä tahansa on mahdollisuus päästä huippuvalmennukseen. Sitoudu läpi kesän tapahtuvaan valmennukseen tai osallistu Train like a pro-valmennuspäiviin.
Valmentajina Petteri Nykky / Ari Savolainen.

Ilmoittautuminen täällä.

LYÖ PITKÄLLE – TRACKMAN-TREENIT

Lyö pidemmälle Long drive-tekniikan periaattein Trackman-pallotutkan avulla. Opettajana toimii Ben Sundelin, joka on erikoistunut lyönnin voimantuottoon. 3-4 henkilön ryhmässä saat henkilökohtaista palautetta tekijöistä, joiden avulla lyöt pidemmälle. Treeneissä käytetään hyväksi long drive-pelaajien tapoja lisätä vauhtia lyöntiin.
Treenin hinta: 50€/60 min
Ryhmäkoko: 3-4 pelaajaa